Böyle de oturulmaz ki

Güncelleme Tarihi:

Böyle de oturulmaz ki
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 09:35

Şenay Akay, önceki akşam Cihangir’de objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

  
BÖYLE DE OTURULMAZ Kİ
şenay Akay, önceki akşam Cihangir’de objektiflere yansıdı. Arkadaş grubu ile beraber kahve keyfi yapan Akay’ın ardı ardına sigara yakması ise dikkat çekti. Akay, mini eteği yüzünden zorlandı.

İKİ ÇİKOLATA                  

Geçtiğimiz hafta finali yapılan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na ünlü müzik adamı Sezen Cumhur Önal da katıldı. “Çikolata renkli şarkıcı” anonsunu neredeyse her programında duyduğumuz Önal, Emel Sayın ve küçük bir kızla objektiflere poz verdi. Önal, “ıki çikolatanın yanında mutluyum. Beyaz çikolata Emel Sayın ve bitter çikolata bu küçük yorumcu” dedi.

MUTLU SON

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen’in asistanı Nesrin ıçli, Axa Assurance-Paris’te Network Expert olarak çalışan Frank Chaillet ile Mövenpick Hotel’de düzenlenen bir davetle evlendi.
150 BİN DOLARLIK HALI ALDI

Haberin Devamı

Geçtiğimiz pazar akşamı Kuruçeşme Arena’da konser veren 19 Grammy ödüllü gitar kahramanı Eric Clapton, konser öncesi Kapalıçarşı’da alışveriş yaptı. Dünya ünlülerine sattığı halılarla tanınan Hakan Evin’in halı mağazasına giden Clapton, fazla vakti olmadığını söyleyip halılara bakmaya başladı ve 150 bin dolarlık halı satın aldı.

ALTIN ÖDÜL
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinin Sağlık dalındaki büyük ödülünü, Medialand’in “Erkek Erkeğe Sağlık Konuşuyoruz” adlı projesi kazandı. Medialand Başkanı Ergüder Tırnova, bu projeyle Türkiye’nin 28 ilinde 70 binin üzerinde erkeği ücretsiz sağlık kontrolünden geçirdiklerini söyledi.

HEDİYE ARAYANLARA

Sevdiklerinize yaratıcı hediyeler vermek istiyor ancak ilginç fikirler bulmakta zorlanıyorsanız ya da buna zamanınız yoksa, www.hediyeyarat.com tam size göre bir adres. Sitede ürünlerin birçoğu kişiye özel hazırlanıyor. Sitede, Babalar Günü için de alternatif hediye seçenekleri sunuluyor.


MAĞAZALAR BULUŞTU
Eczacıbaşı’nın, dünya çapında ünlü iki köklü markayı bir araya getirdiği Villeroy & Boch-Bulthaup mağazası, 9 Haziran Çarşamba günü düzenlenen özel bir davetle açıldı. Açılışa, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı başta olmak üzere birçok işadamı ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.+

Haberin Devamı

KEBAP YEDİ
Radyo Voyage ve BKM organizasyonuyla Kuruçeşme Arena’da konser vermek için ülkemize gelen Jean Michel Jarre, GS Adası-Suada Club’taki Suda Kebap’ta BKM yöneticileri ile yemek yedi. Suda Kebap’ın küçük lahmacun ve fıstıklı kebabına bayılan Jarre, Asya ile Avrupa kıtalarının ortasında bulunmaktan çok keyif aldığını ve Boğaz manzarası karşısında adeta büyülendiği söyledi.


AJDA COŞTU

Ajda Pekkan, pazar gecesi Harbiye Açıkhava’daki konserinden sonra soluğu Nahide Motel’de aldı. Pekkan’ın yanında bu kez ENBE Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, dansçıları ve yakın dostları da vardı. Süperstar’ın orkestra elemanları, ona bir sürpriz yaparak Nahide’nin sahnesinde eşsiz bir fasıl ekibi kurdu. Konuklar arasında bulunan Demet Sağıroğlu’nun ısrarıyla sahneye çıkan Pekkan, alaturka şarkılardan oluşan mini bir konser verdi.

 

Haberin Devamı

VOLKAN İZDİHAMI
Volkan Konak, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı. Sanatçının hayranları, Açıkhava’yı tıka basa doldururken, merdivenlerde bile oturacak yer kalmadı. Karadeniz ezgileriyle kendisini izleyenlere keyifli bir gece yaşatan Konak, hayranlarıyla oluşturduğu sevgi birliğinin giderek büyüdüğünü, bunun da çok önemli olduğunu söyledi.

FİLM ÇIKIŞI

Manken ve oyuncu Nefise Karatay, geçtiğimiz günlerde Kanyon’da
“Sex and the City 2” filmini izledi. Karatay, film çıkışı
bir şeyler atıştırdı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!