Bodrum Masalı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 09:42

Bodrum Masalı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Heyecan içerisinde beklenen Bodrum Masalı 18 Ağustos Perşembe günü ilk bölümü ile izleyeci karşısına çıkacak. Daha yayınlanmadan sosyal medyada adından sıkça söz ettiren dizide neler olacağı şimdiden büyük merak konusu. İşte Bodrum Masalı'nın yayınlanan fragmanları...

Haberin Devamı

Bodrum Masalı'nın yayın tarihi önceki gün Kanal D'nin internet sitesi üzerinden açıklandı. Bodrum Masal 18 Ağustos'ta ilk bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkacak. Peki Bodrum Masalı dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var, konusu ne.. İşte yaza damgasını vuracak dizi hakkında merak ettikleriniz.

BODRUM MASALI KONUSU:

Evren Ergüven pek çok büyük otele sahip, çok varlıklı ve hırslı bir adamdır. Bu hırsına yenik düşerek, yüksek risk taşıyan bir yatırım yapar ve neredeyse bir gecede iflas ederek tüm mal varlığını yitirir. Bu iflas sadece kendisini değil, yürüttüğü hayır işleriyle bilinen karısı Yıldız’ı ve varlıklı yaşama alışmış olan çocukları Ateş ve Su’yu da etkiler.

Ailenin elinde kalan tek mal varlığı, Bodrum’da bulunan ve yarı yarıya ortak oldukları bir mütevazı oteldir artık. Yıldız’ın babası ölürken oteli kızının yanı sıra, zamanında Evren ile birlikte çalışmış ama onun aksine oteli hiç terk etmemiş olan Faryalı’ya bırakmıştır.

Haberin Devamı

Ergüven ailesi, lüks yaşamlarını geride bırakarak, normalde yazları tatile gittikleri Bodrum’a, bu kez hayata yeniden başlamak üzere giderler. Bu değişiklik en çok süper zenginlerin gittiği bir lisede son sınıfta okuyan yüzücü Ateş’i ve aynı lisenin güzel sanatlar kısmında keman bölümünde öğrenci olan Su’yu etkiler. İki genç alıştıkları çevreden uzaklaşmakla kalmaz, aşklarını da kaybettiklerini düşünürler. Ateş ve Su, aşkın paradan üstün olduğunu anlamaları için uzun ve sancılı bir yola çıkarlar. Burada yeni dostluklar da kurarlar. Faryalı’nın erkek kardeşi Kelebek ve çocukluğundan beri hayat kavgası vermeye alışmış olan Aslı, Bodrum’da tanıştıkları ilk gençlerdir. Zaman zaman çatışsalar da Ateş ve Su mücadelenin ne demek olduğunu Kelebek ve Aslı ile keşfeder.

Evren, Yıldız ve Faryalı geçmişle yüzleşir, otel mücadelesinde taraf olurlar. Evren’in metresi Gözde ile kısa yoldan yeniden zengin olmak için çevirdiği oyunların karşısına, Yıldız’ın vefalı karakteri ve Faryalı’nın zaaflarından kurtulmak için verdiği mücadele dikilir.

Bodrum insanları, esnafı, zengini, fakiri ile Ergüven ailesine yeniden hayata tutunma şansı verir... Hayat onları, Bodrum’un hiç bilmedikleri tarafından sınayacaktır.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI FRAGMANI


BAKMADAN GEÇME!