Bodrum Masalı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 20:03

Bodrum Masalı yeni bölüm öncesi yayınladığı 10. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Bodrum Masalı yayın tarihi olarak değişikliğe gitti. Sevilen dizi artık yeni bölümüyle pazar akşamları ekranlara gelecek. Yeni bölüme ise yapılan itiraflar damga vuracak. İşte, Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanları sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Bodrum Masalı 10. bölümüyle pazar akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizi yeni bölümleriyle artık perşembe akşamı değil pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında ise oldukça hareketli dakikalar yaşandığı görülüyor. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Alara babasına yumruk atan Ateş’i terk eder. Cahit çok hınçlanmıştır, intikam için harekete geçer. Evren ve Gözde bu yeni durumu kendi satış planları için kullanmaya çalışırken, Gönenç de onların birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını gösteren bazı bilgilere ulaşır, ikisinin sırrına adım adım yaklaşmaktadır. Su, ABD’de okuma imkanını annesine anlatır ama Cenk’le beraber gideceğinden bahsetmez. Su’nun gidiş hazırlıkları Kelebek’i üzerken, İpek de gitgide Kelebek’e tutulmaya başlamıştır. Otele ve plaja olanlar yüzünden kendisini sorumlu hisseden Ateş, bu durumu düzeltmek için Faryalı’yla konuşur… Tehlikeli bir maceraya atılmak üzeredir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 10. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!