Biz evlendik

Güncelleme Tarihi:

Biz evlendik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Büro Emeklileri Sendikası çalışanı Aynur ile gazeteci Kamer Durdu, evliliklerinin ikinci yılını kutladı. 2 yıldır aynı yastığa başkoyan çift, mutlu beraberliklerini Antalya'da yaptıkları özel kutlamayla andı.

Geçen yıl bugün evlenenler

Gaye Özcan, Gülcan Atik, Yasin Akar, Nur Selin Hekimoğlu, Dilek Ok, Uğur Çekeroğlu, Rabia Taştekin, Arif Akar, Şefika Sinem Öztürk, Esra Beken, E.Ata Özen, Ethem Özcan, Cemre Naz Atlas, Sevim Şıvgın, Esranur Ergül, Abdurrahman Gönül, Ahmet Anıl Özkan, Yiğithan Yiğit, Seniye Küçükartık, İrade Aleyna Irmak.

Dedeman Park Bowling'de teknisyen olarak çalışan Ümit Ertuğrul, İsviçre'de aşçı olan Meryem Barut görkemli bir düğünle evlendi.

Sünnet oldum

Geçen yıl bugün doğanlar

Veli Can Diman, Yasemin Gözen, Salih Uçan, Emin Yeşilkaya, Gamze Sarı, Merve Asar, V.Can Gezer, Melis Toksöz, Merve Mıh, Yusuf İnce,Esra Günebakan, S.Berfin İmge, Havva Soytürk, Ayşenur Erkan, Meliha Sena Metin, Büşra Çelik, Muhammed Musab Çakmak, Betül Ertürk, Semra Çelik, Melek Aydınlı.

Bebeğimiz oldu

Nuran-Eray Yeşilyurt çifti geçtiğimiz günlerde dünya tatlısı bir bebeğe sahip oldular. Ancak bugüne kadar bu tatlı bebeğe bir isim bulamadılar. Babaanne şimdi bir isim arıyor.

Mutluluk resimlerinizi gönderin yayınlayalım Adres: Hürriyet Gazetesi Antalya Tel: 340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!