Bitkilerle zayıflanabilir

Güncelleme Tarihi:

Bitkilerle zayıflanabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2011 16:48

Doğal ürünler uzmanı Volkan Kurt bitkilerle zayıflamanın mümkün olabilir diyor.

Haberin Devamı

Doğal ürünler uzmanı Volkan Kurt bitkilerle zayıflama ihtimali üzerinde duruyor ve ekliyor; "En eski ve sadık tedavi olarak kabul edilen  bitkisel yolların kabulu yüzlerce yıl önceye dayalı. Fiziksel  durumu iyileştirmek ve bir sürü hastalığın tedavisi için fayda  getiren otlar zayıflama da ciddi rol oynuyor. Bazı bitki formlarını salataya katarak çok güzel kilo verebilirsiniz.”

Biberiye, ısırgan, kekik gibi bazı otların iştahı azaltabildiğini söyleyen Kurt, özellikle yemekten önce bir salata yiyerek içine kattığınız bazı otlarla bunun sağlanabileceğini söyledi.

Kurt bitkilerle ilgili ilginç bir noktaya da değiniyor; “Vücut yerel otları yabancı madde olarak algılamaz. Çünkü ilk insanoğlu doğrudan doğa ile bağlantı içinde olduğundan her bilgi genetik kodlarımızda saklıdır. Magnezyum, kalsiyum, potasyum, kükürt ve demir gibi  birçok gibi birçok mineraller toprakta yetişiyor. Bakir toprakta  büyüyen otlar bu maddeleri emer. Bunlar zayıflayan bedeni her  türlü deformasyondan korur. İşte bitkisel zayıflama bu yönüyle  de çok değerli. Kilo kaybı için en iyi bitkilerin o insanın yaşadığı iklim ve  bölgede yetişmiş olanlardır. Çünkü  evrendeki doğal süreçler insanın genlerinde saklı.  Sonuçta  vücut yerel bitkileri genetik olarak olumlu  algılar" Diyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!