Birlikte olduğum bir arkadaşım var

Güncelleme Tarihi:

Birlikte olduğum bir arkadaşım var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 00:00

Evrim Akın ve adının aşk dedikodularına karıştığı Peker Açıkalın önceki gün aynı tanıtımda bir araya geldiler.

Haberin Devamı

Birlikte olduğum bir arkadaşım var
Önümüzdeki günlerde yayınlanamaya başlayacak olan "Güldür Bakalım" adlı yarışma program önceki akşam Ümraniye'deki Ağaoğlu My City Hotel'de bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Özgü Namal’ın sunuculuğunu yaptığı "Güldür Bakalım" adlı programda, Evrim Akın, Peker Açıkalın, Levent Kırca, Kadir Çöpdemir jüri üyeliği yaparken, Müjdat Gezen de oyuncuların koçu görevini üslenecek. Tanıtımda aralarında aşk dedikodusu çıkan Peker Açıkalın ile Evrim Akın'ın yanyana gelmemeleri dikkat çekti. Açıkalın, "Biz sevgili değiliz. Bunu yazanların ispat etmesi gerekir. Bunu yazanları yargıya verdim. Bu yalanlar yüzünden 'Avrupa Yakası' adlı diziden ayrıldım. Ne zamanki bu yalanlar bitecek o zaman ben diziye geri döneceğim. Benim diziden ayrılmamın nedeni, ne yayıncı kanal ne de o dizide oynayan diğer oyuncular. Tamamen, çıkan bu dedikodularla ilgili. Benim zaten iki tane sevgilim var. Bunlardan biri 7 yaşındaki Narin Şeker, diğeri 16 aylık Perim Yakut adlı kızlarım" dedi. Bu esnada kızlarının isimlerini koluna dövme yaptırdığını belirten Peker Açıkalın, bu dövmeleri medya mensuplarına gösterdi.
Birlikte jüri üyeliği yapacağı ve adının aşk dedikodusuna karıştığı Peker Açıkalın ile ilişkisinin olmadığını söyleyen oyuncu Evrim Akın ise, "Bu tür dedikodular nasıl çıkar bilmiyorum ama, benim Peker beyle bir ilişkim yoktur. Ben uzun süredir Fransa’daydım. Bir geldim, böyle dedikodular var. Benim bir buçuk yıldır birlikte olduğum bir arkadaşım var" dedi.

Haberin Devamı

Birlikte olduğum bir arkadaşım var
Birlikte olduğum bir arkadaşım var
Birlikte olduğum bir arkadaşım var

Bu açıklamalardan haberi olmayan ve programın tanıtım yemeğe çok geç gelen Levent Kırca, yemek esnasında Evrim Akın’ın elindeki tek taş yüzüğü çıkararak, gazetecilere doğru döndü. Elindeki yüzükle Peker Açıkalın’ı kast ededen Levent Kırca, “Bugün burada, bir söze şahit olacaksınız ” diyerek yüzüğü Evrim’in eline taktı. Bu durumu karşısında oldukça zor duruma düşen Evrim Akın, “Yapma Levent abi, çok yanlış” diyerek Levent Kırça’ya sitem etti. Bu olayları görmemezilikten gelen Peker Açıkılan, “Bu tek taş yüzükle benim hiçbir alakam yoktur. Ayrıca, herkes kendine tek taş yüzük alabilir. Evrim hanımın kolunda altın değerinde sanatı var. Bunu kendisi alabilir” diyerek olayı geçiştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Birlikte olduğum bir arkadaşım var

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!