Birbirimizi terk etmedik

Güncelleme Tarihi:

Birbirimizi terk etmedik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 00:00

Zerrin Özer’le 15 gündür ayrı evlerde yaşayan Levent Süren, sessizliğini dün Kanal D'de yayınlanan “Dobra Dobra” programında bozdu: “Biraz tartıştık ve bu tartışmadan sonra kafamı dinlemek için biraz zaman istedim. Ama ayrı geçen 15 gün daha da allak bullak etti her şeyi. Zerrin’in üzülmesi beni daha çok üzdü. Onu tabii ki seviyorum, o benim eşim. Birbirimizi terk etmiş değiliz."

Haberin Devamı

Birbirimizi terk etmedik
Sessizliğini ilk kez “Dobra Dobra”da bozan Levent Süren, Zerrin Özer’le ayrı yaşadıkları 15 günü şöyle değerlendirdi: “Zerrin Hanımla kitap mevzusunu pek konuşmayız.Radyoda Gönül Yazar ve Zerrin Özer diyalogunun yorumunu dinledim. Kendisine neyi konuşuyorsunuz, neyi konuşuyorlar diye sordum. O konuşmada benim adım geçtiği için; “O çocuk, o çocuk” dediği için rahatsız oldum. “İnsanlara nasıl bir müsamaha gösteriyorsun ki, bu cesareti gösterebiliyorlar?” diye sordum. İnsanların kafasında şu ön yargı var. Zerrin hanım çok büyük, ben küçüğüm; Zerrin Hanım çok zengin, ben fakirim. Hiçte öyle değil. Biraz tartıştık. Bu tartışmadan sonra evden ayrıldım. Aramızdaki sorun öyle bir kılıfa sokuldu ki, evini terk eden kötü adam gibi gösterildim. Böyle bir şey yok, sadece kafamı dinlemek için biraz zaman istedim. Sadece Zerrin’le ilgili değil, kendi işimle ilgili problemlerim de var. Zaman istiyorum derken; kendimle , evliliğimle ilgili düşünmek istiyorum demek istemiştim. Geçen 15 gün daha da allak bullak etti her şeyi. Herkesin benim hayatıma müdahale etmesi düzelme yoluna giren her şeyi daha da berbat etti”

Haberin Devamı

Süren, aralarındaki yaş farkını eleştirenlere ve Zerrin Özer’in parası ve şöhreti için evlendiğini öne sürenlere de şu sözlerle karşılık verdi: “Ben Zerrin Hanımla birlikte olmak için evlendim. Ben evlenmezdim, gözlerden uzakta birlikte olurdum. Sonuçta ailemden gördüğüm gibi ahlak yapıma uygun bir aile birliğini

/images/100/0x0/55eae809f018fbb8f89e4a98
tercih ettim. Biz ikimiz de yaşlarımızın farkındayız. Aptal insanlar değiliz. Bu yorumların yapılacağını biliyorduk. Buraya çıkış amacım, reklama ihtiyacım olmadığını anlatmak. Ben, problemlerimi ailemle bile paylaşmam ve kimseden fikir almam”

Zerrin Özer’in “Dobra Dobra”daki görüntülerini ilk defa izlediğini söyleyen Süren, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “İlk kez izliyorum ve çok üzüldüm. İlişkimizin gözler önünde konuşulması çok kötü bir şey. Zerrin’in üzülmesi beni daha çok üzdü. Tabi ki seviyorum. O benim eşim. Biz birbirimizi terk etmiş değiliz. İnsan eşini tabi ki özler. Yeter ki kimse karışmasın , biz problemlerimizi çözeriz. Araması gereken kişi benim. Ama ben nerede ne yapılması gerektiğini bilen bir kişiyim”

Haberin Devamı

Yayına telefonla bağlanan Zerrin Özer duygularını “ Eşimi çok seviyorum eşim benim evimin direği” sözleriyle dile getirdi. Süren’in “Telefonu kapat, ben seni arayacağım” demesi üzerine “peki kocacığım” diyerek telefonu kapattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!