Birbirimizi özgür bıraktık

Güncelleme Tarihi:

Birbirimizi özgür bıraktık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 00:00

Merve İldeniz-Serdar Önal çifti, sessiz sedasız boşandı. Haziran ayında ayrıldıklarını belirten İldeniz, "Bir ihanet yüzünden ayrılmadık. Evlilik kurumunun üzerimizde bir etkisi yoktu. Birbirimizi özgür bıraktık. Evlilik bitince aşkımız daha çoğaldı" dedi.

Haberin Devamı

Birbirimizi özgür bıraktık

Serdar Önal

Ruhani şeylerle ilgiliyim
Eski manken Merve İldeniz, 18 yaşında tanıştığı ve 11 yıldır da evli olduğu moda fotoğrafçısı Serdar Önal'dan geçtiğimiz ay sessiz sedasız boşandı. Bitez'deki çiftlik evinde yedi yaşındaki kızı Leyla ile yaşayan İldeniz, "Ben hep erkek gibi yaşayan, ayakları yere basan bir kadındım. Ama kızım Leyla dünyaya geldikten sonra değiştim. Onu nasıl yetiştereceğim, ona neler öğreteceğimin derdine düştüm. Daha ruhani şeylerle ilgilenmeye başladım. Dolayısıyla Serdar'ın tanıdığı Merve'ye ters düştüm. Ona göre ben bu dünyada yaşamıyordum. Yaşamadığım içinde çok şey kaçırıyordum" dedi.

Serdar'ın sağlığı gayet iyi
İldeniz konuşmasına şöyle devam etti: "Sevgi, özgür bırakmaktır. Herkes ne yapmak istiyorsa, nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı. Bir kurum yüzünden insanlar birbirine bağlı olmamalı. O zaman mutsuz olursunuz. Biz Serdar'la o bağı koparıp attık. O teknesinde yaşamak istiyor. Öğrenince destek oldum. Ben ise spiritüel konularla ilgilenmekle mutluyum. Bundan daha şahane bir şey olabilir mi? Birbirimize olan ilgimiz ayrılınca daha da çoğaldı. Daha çok bir arada olmaya, daha çok konuşmaya başladık. O benim canım, kankam, arkadaşım. Allah'a şükür Serdar'ın sağlığı da yerinde..."

Merve İldeniz yedi yaşındaki kızı Leyla ile Bitez'deki evinde yaşarken eski eşi Serdar Önal, teknede yaşamayı tercih ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!