Bir örnek

Güncelleme Tarihi:

Bir örnek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2010 10:49

Haberin Devamı

Bir örnek 

Eski manken Güzide Duran, önceki gün kızı Selin’le İstinye Park’ta objektife yansıdı. Önce minik Selin için alışveriş yapan Duran, daha sonra kendisine elbise baktı. Anne-kız, bir örnek kıyafetleriyle dikkat çekti. Büşra BOZOK

Saray’da davet

Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu, 15 Ekim-20 Kasım günleri arasında düzenlenecek 2. Uluslararası Antakya Bianeli’ni tanıtmak için önceki akşam Beyoğlu’ndaki tarihi Hollanda Sarayı’nda bir davet verdi.

Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosu Onno Kervers’in ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve siyaset dünyasının tanınmış simaları katıldı.

Aşka devam
Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Nermin Bezmen ile sinemanın eski jönlerinden Tolga Savacı, önceki akşam Beyoğlu’ndaki Giolitti Restoran’ın açılışına katıldı.

Haberin Devamı

Bir süredir ilişki yaşayan çift, objektiflere gülümseyerek poz verdi. Açılışa katılanlar arasında Gülden-Galip Bilgin çifti de vardı. Cenker TEZEL

Ücretsiz caz şöleni
Erkan Oğur, Turgut Alp Bekoğlu ve İlkin Deniz’den kurulu Telvin Trio, Koç Üniversitesi’nin Rumeli Feneri Kampüsü’nde bulunan Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak. 4 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek ücretsiz konser, saat 20.00’de başlayacak...

Selin alışverişte
Selin İmer, önceki gün Kanyon’da görüntülendi. Alışveriş merkezindeki Gina adlı restoranda yemek yiyen İmer, daha sonra mağazaları dolaştı.

Antalya’da Rus Moda Haftası
Antalya’daki Adam&Eve Hotels, “Rus Moda Haftası” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Otelde düzenlenen defileleri Rus moda dünyasının ünlü isimleri izledi. Rusya’nın önde gelen moda ve tasarım dergilerinin yazarlarından oluşan basın grubunu Kayıgroup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, Rus Moda Evi Direktörü Antonina Shapovalova ve ressam Andrey Bartenev ağırladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!