Bir düğün de Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Bir düğün de Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 15:20

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Los Angeles doğumlu Türk sevgilisi Ayda Field (31) ile Los Angeles Santa Catalina Adası’nda düzenlenen törenle evlendi.

Haberin Devamı

ROBBIE WILLIAMS VE AYDA FIELD FOTOĞRAFLARI  

Nikâhın ardından gözler, Field’ın babası Haldun Evecan’a çevrildi. Dünya basınının görüşlerini almak için peşinde koştuğu Evecan, neden düğüne gitmediğini anlattı. Bu evliliğe karşı çıktığı için törene katılmadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Haldun Evecan, “Kızımı oralarda büyüten ve baba dediği başka biri var. O kişiye saygısızlık yapmak istemedim” dedi.

Robbie’yle de konuştum  

Amerikalı Gwen Field’dan dünyaya gelen kızına zamanında iyi babalık yapamadığını, bunun pişmanlığını yaşadığını da sözlerine ekleyen Evecan, Ayda Field’la tören öncesi gittiği kuafördeyken telefonlaştığını belirtti: “Telefonda ona iyi bir baba olamadığım için ne kadar üzüldüğümü söyledim. O da ‘Bana hayat verdin, hayata bağladın, daha ne yapacaksın’ dedi. Çok duygulandım. Bu arada eşiyle de (Robbie Williams) konuştum, bana kızımı çok sevdiğini söyledi. Düğünde Türk baklavası dağıtmışlar, bu detay açıkçası beni mutlu etti. Dünyanın tanıdığı bir insanla evlendi kızım, inşallah mutlu olurlar.”      

Haberin Devamı

Evecan, Robbie Williams-Ayda Field çiftinin Türkiye’de bir kutlama daha yapmak istediklerini de açıkladı: “Telefonda Türkiye’ye geleceklerini söylediler. Burada da küçük bir kutlama yapmak istiyorum. Kızım tüm dünyanın tanıdığı, her genç kadının evlenmek için çıldıracağı bir adamla evlendi. Bu elbette mutluluk verici bir şey. Ama benim istediğim tek şey Ayda’nın mutlu olması, bu mutluluğun bir ömür sürmesi. İleride belki torunum da olur, bunu düşünmek bile ayaklarımı yerden kesiyor.”

Fotoğrafları 1 milyon         

İNGİLİZ basının manşetlere taşıdığı gizemli düğünün ayrıntıları belli olmaya başladı. Güzelliği ve 160 bin sterlinlik yüzüğüyle göz kamaştıran Ayda, düğünde “Hayatımın en güzel günü. Evlendiğimize inanamıyorum. Çok romantik” dedi. Duygusal anlar yaşadığı gözlenen Robbie Williams da Ayda’nın gelinlik içinde muhteşem göründüğünü söyledi. Daily Mirror gazetesine göre çift düğünün fotoğraflarını Hello Dergisi’ne 1 milyon sterline sattı. Düğüne sadece çiftin yakın dostları katıldı.

Hamile mi

Haberin Devamı

İNGİLİZ The Sun Gazetesi’ne konuşan çiftin yakın bir arkadaşına göre düğünün ardından Ayda, bebek haberini vermek için annesi Gween’in evinde gelecek hafta parti verecek. Aynı kaynak, “Ayda bebek odasında renk seçiminden düzenlemeye kadar her şeyle ilgileniyor” iddiasında bulundu.

Bir düğün de Türkiye’de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!