Bir davet dört kadın

Güncelleme Tarihi:

Bir davet dört kadın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2010 09:29

2,5 yıldır tadilatta olan tarihi Pera Palas Oteli, resmi açılışından önce Moda Tasarımcıları Derneği ve Vogue Türkiye’nin ortaklaşa düzenlediği partiyle kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Yerli, yabancı birçok konuğun katıldığı partinin en dikkat çeken simaları; rengarenk kıyafetiyle ilk anda göze çarpan ıtalyan moda ikonu Anna Piaggi, kombinezonu andıran elbisesiyle Hande Ataizi, ultra mini kıyafeti yüzünden zaman zaman sıkıntı yaşayan Tuba Büyüküstün ve 6,5 aylık hamile olmasına rağmen göbeğini korseyle gizleyen Tuba Ünsal oldu.

Pera Palas’ta görkemli parti

2,5 yıldır tadilatta olan tarihi Pera Palas Oteli, 1 Eylül’de hizmete girecek. Otel, resmi açılışından önce Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile Vogue Türkiye dergisinin İstanbul Moda Haftası etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği parti için kapılarını açtı.

Önceki gece gerçekleşen partiye, “Sex and The City”nin stilisti olarak tanınan tasarımcı Patricia Field, Purple dergisinin yayın yönetmeni Olivier Zahm, defile tasarımcısı Olivier Massart, İtalyan moda ikonu Anna Piaggi ile Arzu Kaprol, Ayşe-Ece Ege, Hande Ataizi, Tuba Ünsal-Murat Pilevneli, Ahu Yağtu, Tuba

Haberin Devamı

Büyüküstün, Neşe Erberk, Nihat Odabaşı, Yasemin Kozanoğlu ve Naz Elmas’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.
MTD Başkanı Bahar Korçan ile Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç’in ev sahipliği yaptığı geceye, İstanbul Moda Haftası kapsamında defile düzenleyen 20 Türk tasarımcı da özel konuk olarak geldi. Parti, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can’la yaşadığı aşkla adını duyuran İlhem Khodja’nın şarkılarıyla renklendi.

* Burcu Esmersoy, fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere “Erkek arkadaşım gelsin, birlikte çekin” dedi.
* Tuba Ünsal-Murat Pilevneli çifti, gece boyunca gazetecilerden köşe bucak kaçtı.
* Ece Sükan, geceye sevgilisi Ediz Elhadef ile birlikte geldi.

Önce bakım sonra alışveriş

Çarmıklı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı’nın eşi Zeynep Çarmıklı, geçtiğimiz gün Kanyon’da objektife takıldı. Alışveriş merkezindeki kuaför salonunda saçlarını yaptıran Zeynep Hanım, daha sonra mutfak alışverişi için Macro’ya girdi.

Aile yemeği

Yalın, önceki akşam annesi Figen Hanım ve erkek kardeşiyle birlikte Ortaköy’deki Zuma adlı restorandaydı. Aile, geç saatlere kadar Boğaz manzaralı mekânda yemek yiyip sohbet etti. Uzun süredir aşk yaşadığı Polonyalı manken sevgilisi Christina’dan ayrılan Yalın’ın keyifsiz olduğu gözlendi.

Serdar BENLİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!