Bilekteki kesik Sezen'i ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Bilekteki kesik Sezeni ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 00:00

Sezen Aksu, İzmir Fuarı'nda sahneye çıktığında izleyiciler arasında bulunan genç şarkıcı Nida Ünsal yüzünden duygusal anlar yaşadı.

Bilekteki kesik Sezeni ağlattı
Ahmet Çağlayan Korosu'nun İzmir Fuarı'nda verdiği konsere konuk sanatçı olarak katılan Sezen Aksu, izleyiciler arasında bulunan Nida Ünsal yüzünden duygusal anlar yaşadı. Geçtiğimiz kış intihara kalkışan Ünsal'ın bileklerindeki yara izlerini görünce gözyaşlarını tutamayan Aksu, yeni albümü için genç şarkıcıya yardım sözü verdi.
Her şey güzel olacak
Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde öğrencisi olduğu Ahmet Çağlayan'ın konserinde sahneye çıktı. Hiçbir ücret almadan geceye katılan ve beş şarkı okuyan sanatçıya, Nida-Niran Ünsal kardeşlerin annesi Nursal Ünsal Birtek de kemanıyla eşlik etti. Aksu, konser sonrasında ise geçtiğimiz kış bileklerini keserek intihara kalkışan Nida Ünsal'la tanıştı. İzleyiciler arasında bulunan Ünsal'ın bileklerindeki izleri gören Aksu "Hayat bundan böyle senin için çok daha güzel olacak" dedi.
/images/100/0x0/55eacef2f018fbb8f8980499
Sözümden çıkarsan giderim

Ünlü sanatçı, şu sıralar Bodrum'da tatilde olan, alkolü tamamen bırakan, ilaç tedavisinin ise sonuna gelen Nida Ünsal'a yeni albümü için destek vereceğini de sözlerine ekledi. Ancak bir de şart koştu. Aksu, Ünsal'a sözünden çıkmaması gerektiğini "Seni bırakmayacağım. Ama sözümden çıkarkan, ben de süzülerek giderim" cümlesiyle anlattı. Ünsal da bu sürpriz gelişme sonrası "Sezen Aksu ile tanıştığım için çok mutluyum" demekle yetindi.
Haberin Devamı

Geçtiğimiz kış bileklerini keserek intihara kalkışan Nida Ünsal, hastane çıkışında ellerini kaldırarak gazetecilere bandajlarını böyle göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!