Big Brother Türkiye Evinde Sürpriz Aşk

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Evinde Sürpriz Aşk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 12:19

Yurtdışında ilgiyle takip edilen ve ülkemizde de oldukça sevilen yarışma programı Big Brother Türkiye evinde duygusal yakınlaşmalar yaşanıyor. 24 saat canlı olarak yayınlanan Big Brother Türkiye evinde neler oluyor? Funda ve Emrah arasında duygusal yakınlaşma mı var? Big Brother Türkiye evinde sürpriz bir aşk mı doğuyor? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ülkemizde oldukça ilgi gören Big Brother Türkiye, hız kesmeden devam ediyor. İdil ve Arsel arasında yaşananlardan sonra Funda ve Emrah arasında da duygusal bir yakınlaşma görüldü.

Big Brother Türkiye evinde aşk yaşamak istemediğini söyleyen Funda'nın kararı değişti mi? İşte detaylar…

Big Brother Türkiye Evine Demir Veda Etti!

Big Brother Türkiye izleyicileri, verdikleri oylarla Onur ve Gökçen’i bir kez daha korudu.

Eleme listesinde ilk kez yer alan Demir ise, izleyicilerden en az oyu alarak 5. haftada, Big Brother Türkiye evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti.

Bu hafta izleyicilerden en çok oyu Onur alırken, dört haftadır evden gitmesi istenen Gökçen ise ikinci oldu ve yine Big Brother Türkiye evinde kaldı.

Haberin Devamı

Funda ve Emrah arasında görülen yakınlaşma herkesi meraklandırdı. Big Brother Türkiye evinde aşk yaşamak istemediğini söyleyen Funda'nın kararı değişti mi? İşte Big Brother Türkiye yeni bölümünden ilk görüntüler..

BİG BROTHER TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Big Brother Türkiye evi yeni bölümüyle bu akşam TV ekranlarında.

 

BAKMADAN GEÇME!