Big Brother Türkiye yarışmacısı Hüseyin kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye yarışmacısı Hüseyin kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 18:43

Yurtdışında bir çok ülkede yayınlanan ve ülkemizde de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Big Brother Türkiye sezona hızlı bir giriş yaptı. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettikleri Big Brother Türkiye'de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Big Brother Hüseyin kimdir? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye evinin İlk gün yayınlanan bölümünde, eve girmesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yarışmacı Hüseyin kimdir? İddialı Big Brother yarışmacısı olan Hüseyin hakkında merak edilen her şey haberimizde… Şimdi Hüseyin’i yakından tanıyalım…

Big Brother Hüseyin Kimdir?

Tam adıyla Hüseyin Kantarcı, 33 yaşında ve memleketi Kastamonu. Aslen Karadeniz’li olan Hüseyin, lojistik ve nakliye üzerine faaliyet gösteren kendi aile şirketlerinde kamyonculuk yaparak hayatını idame ettiriyor. Hüseyin aynı zamanda çiçeği burnunda bir damat. Balayından yeni dönen Hüseyin, şimdi Big Brother evinde.

Hayatta Hiçbir Şeyden Korkmam!

Hayatta hiç bir şeyden korkmadığını belirten Hüseyin, yılan, tarantula ,timsah gibi birçok hayvan beslemiş. Ayrıca “Çaki” adında pitbull cinsi bir köpeği var.

Haberin Devamı

Tam bir adrenalin tutkunu olan yarışmacının hobileri arasında, gece tüpsüz dalış yapmak ve motosiklet kullanmak yer alıyor.

1 Milyon İle Eşine Pembe Bir Araba Alacak!

Tavırları ve duruşuyla her zaman mahallenin abisi rolünü üstlenmiş olan Hüseyin, Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp çok sevdiği eşine pembe bir araba almak istiyor.

Big Brother Türkiye resmi YouTube kanalında yer alan tanıtım videosunda Hüseyin, “Big Brother’da ailemi, eşimi ve köpeğimi çok özleyeceğim.” dedi.

Bütün Arkadaşlarım Bana “Hoy” Der!

Vahşi hayvanlara karşı sempati duyduğunu belirten iddialı yarışmacı, “Bir çok hayvan besledim. Yılan, iguana, tarantula, timsah, köpeğimin cinsi pitbull.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti, “17 yaşımdan beri motor kullanıyorum. Temizliğe ve hijyene çok önem gösteririm. Bana bir lakap takılmasın, çünkü bir lakabım var. Bütün arkadaşlarım bana “Hoy” der.” şeklinde konuştu.

İddialı yarışmacı Hüseyin, “Babam bana araba alırken plakasını “Hoy” aldı. Açılımı ise; ‘Hüseyin - Oğlum - Yavaş’.” dedi.

Yeni evlendiğini ve yeni balayından geldiğini belirten yarışmacı, “Eşim çok kıskançtır. Her zaman beni izleyip görebilecek. O yüzden hiç bir zaman gözü arkada kalmasın. 1 milyonu kazandığımda ona pembe bir araba ve bir ev alacağım.” diyerek sözlerine devam etti. Hüseyin, “Başaracağım, ona söz verdim. Sevdam seni çok seviyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Hüseyin Kimdir?

BAKMADAN GEÇME!