Big Brother Türkiye yarışmacısı Gülşen kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye yarışmacısı Gülşen kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 17:24

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam eden Big Brother Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. İlk gün yarışmacıların tanıtıldığı Bşg Brother Türkiye evinde en çok dikkatler çeken isimlerden biri de Gülşen olmuştu. Peki; Gülşen kimdir?

Haberin Devamı

İtalya, İspanya, Filipinler, Meksika, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Balkanlar’da yayınlanmakta olan Big Brother artık Türkiye’de. İzlenme rekorları kıran yarışma programında dikkat çeken isimlerden Big Brother Gülşen hakkında merak ettiğini ve bilinmeyen her şey haberimizde…

Big Brother Gülşen Kimdir?

Aslen Malatya’lı olan Gülşen Dinçer, 26 yaşında. Antalya’da hayatını sürdüren yarışmacı, hayatının yenilenmek ve mutlu olmak üzere kurulu olduğunu belirtiyor.

8 yıl kurumsal bir firmada çalışan Gülşen, 8 yıl emek verdiği işi bırakarak hayalini kurduğu ve onu mutlu eden şeyin peşinden gitmeye karar verdi.

Moda tasarım ile ilgilenen Gülşen, “Gönül verdiğim iş ve bunda en iyi olmak istiyorum.” dedi.

Tam  23 Kilo Verdim!

23 Kilo vererek kendisini yeniden yarattığını belirten Gülşen, “Hak edilmiş bir lakabım var, çünkü çok konuşurum. Konudan konuya atlayarak saatlerce konuşabilirim.” diyerek sözlerine devam etti.

Haberin Devamı

Gülşen’e arkadaşları “corcorella” lakabını takmış.

Ev İşleri Gülşen İçin Vakit Kaybı!

Temizlik ve ev işlerinden hiç hazzetmediğini belirten Gülşen, dağınıklığı ile çevresinde nam saldığını söylüyor. Ev işleri Gülşen için vakit kaybı.

En Büyük Korkusu Verdiği Kiloları Geri Almak!

Bakımlı olmak ve güzel görünmek konusunda takıntılı olan güzel yarışmacı’nın en büyük korkusu ise; verdiği 23 kiloyu tekrar geri almak ve fotoğraflarda şişman görünmek.

Big Brother Türkiye ev,ne iddialı bir giriş yapan Gülşen’in hobileri arasında, bisiklete binmek, güneşlenmek ve diet kitapları okumak yer alıyor.

1 Milyon’u Kazanırsa Minnoşları İle Dünya Turuna Çıkacak!

İddialı olduğunu her seferinde dile getiren yarışmacı, Big Brother Türkiye evinde büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanarak “minnoşlarım” diye hitap ettiği kız arkadaşları ile dünya turuna çıkmak istiyor.

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Gülşen Kimdir?

BAKMADAN GEÇME!