Big Brother Türkiye Yarışmacısı Arsel Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Arsel Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 13:16

Big Brother Türkiye yarışmasında 'Anı yaşarım eğlenmeme bakarım' diyerek kendisinin eğlenceye düşkün bir kişi olduğunu ifade eden Big Brother Arsel kimdir? Üç kardeşin en küçüğü ve en değerlisi olan Big Brother Arsel (Arsel Şentürk) ile ilgili bilmek istediğiniz herşey bu haberde!

Haberin Devamı

12 Ocak 2016 tarihinde yayınlanmaya başlan Big Brother’da ilk gün yarışmacılar tek tek tanıtıldı. Big Brother Türkiye evine iddialı bir giriş yapan Arsel en dikkat çeken isimlerden biri oldu. Peki Big Brother Arsel kimdir? İşte; Big Brother Arsel hakkındaki detaylar…

Big Brother Arsel Kimdir?

Big Brother Türkiye yarışmasının iddialı isimlerinden olan Arsel, Fransa’da doğdu. 27 yaşında olan yarışmacı, İşletme yönetimi mezunu ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Fransa’da doğan yarışmacı Arnavut asıllı. Tam adı ise; Arsel Şentürk’tür.

Üç kardeşin en küçüğü ve en değerlisi olan Arsel, babasının tekstil ve yatırım şirketinde kardeşleriyle birlikte çalışıyor.

En Büyük Tutkusu Arabaları!

Arsel, tenis oynamayı ve sörf yapmayı çok seviyor. En büyük tutkusu ise; arabaları. Sıklıkla araba kazası geçirdiğini belirten Arsel, Big Brother Türkiye elemeleri sırasında da kaza geçirmişti.

Haberin Devamı

Saçları konusunda da oldukça takıntılı olduğunu belirten Arsel, jöle sürmeden güne başlamadığını söylüyor.

Kendine oldukça güvenen Arsel, rakiplerini ticari zekası ile zorlayacağını düşünüyor. Oldukça iddialı olan yarışmacı, büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanarak kendi işini kurmak istediğini söylüyor.

Negatif ve Enerji Emici Tipler Benden Uzak Dursun!

“Big Brother Türkiye” resmi YouTube sayfasında yer alan tanıtım videosunda Arsel, “Negatif ve enerji emici tiplerden hiç hoşlanmam, olursa da benden uzak dursun.” dedi. Emir almaktan hiç hoşlanmam diyen Arsel, boynundaki kolyesinin dedesinden babasına kaldığını ve babasının da kendisine hediye ettiğini söyledi. Boynundaki kolyeyi hiç çıkarmadığını belirten Arsel, “kolye bana güç veriyor” dedi.

Saçlarına çok önem verdiğini belirten Arsel, “Big Brother’da her gün güne başlarken saçlarımla baya uğraşacağım” diye belirtti.

Anı Yaşarım Eğlenmeme Bakarım!

Araba kullanmayı çok sevdiğini söyleyen Arsel, arada ufak ufak kazalar yaptığını belirtti. Hiç bir şeyi kafama takmıyorum diyen yarışmacı, “anı yaşarım ve eğlenmeme bakarım” dedi.

Arsel sözlerine şöyle devam etti, “Big Brother dışında hiç kimse emir veremez bana. Eğer emir verirlerse de cevaplarını alırlar.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye yarışmacısı ARSEL kimdir?

BAKMADAN GEÇME!