Beyza'nın kadınlarına 18 yaş sınırı

Güncelleme Tarihi:

Beyzanın kadınlarına 18 yaş sınırı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 00:00

Yönetmenliğini Mustafa Altıokların yaptığı sinema filmi "Beyza'nın kadınları" Profilo alışveriş merkezi AFM sinemalarında basın mensuplarına özel gösterim basına özel gösterimi gerçekleşti. Mustafa Altıoklar ise film gösterime girmeden "18 yaşından küçüklerin izlemesi yasaktır" diyerek yaş sınırlaması getirilmesine ise tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mustafa Altıokların yaptığı sinema filmi "Beyza'nın kadınları" Profilo alışveriş merkezi AFM sinemalarında basın mensuplarına özel gösterim basına özel gösterimi gerçekleşti. Dün akşam Ümraniye Carrefour'da galası da yapılan ve bir seri katil cinayetlerini anlatan filmin başrolünde Tamer Karadağlı, Demet Evğar, Mine Çayıroğlu, Levet Üzümcü, Salih Güney ve Berrak Tüzünataç oynuyor. Mustafa Altıoklar ve ekibinin senaroyusunu yazdığı filmin çekimleri altı hafta sürdü.

Beyzanın kadınlarına 18 yaş sınırı

Mustafa Altıoklar, "Kelle hesabı yapmıyorum" diyerek "Kurtlar vadisi Irak" filminin rekoruyla ilgilenmediklerini söylerken Tamer Karadağlı, bu zamana kadar çekilen en iyi psikolojik gerilim filminde rol aldığını belirterek, "Bu filmde kendimi çok beğendim. Türk polisini temsil etmek benim için çok gurur verici" dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea0a3bf018fbb8f866158b

Filmin başrol oyuncularından Demet Evgar ise, "Bu filmde tam dört farklı karakteri canlandırıyorum. Bu yüzden zor bir roldü benim için. Ama benim ençok zorlandığım ve kendimi sahne bittikten sonra bile etkisinden kurtulamadığım şey dinine düşkün bir kadın olan Rabia karakteri ile oldukça şuh önüne gelen ile birlikte olan ahlak anlayışı oldukça geniş bir kadın olan Dilara karakterinin karşı karşıya gelmesi ve benim ikisinide oynamamdı... Sahne bittikten sonra kendimi okyanusta yüzen hafiflemiş biri gibi hissettim" dedi.

Beyzanın kadınlarına 18 yaş sınırı

Film gösterime girmeden "18 yaşından küçüklerin izlemesi yasaktır" diyerek yaş sınırlaması getirilmesi ile ilgili olarak tepki gösteren yönetmen Mustafa Altıoklar, "Hayatımda bu kadar saçma bir şey daha görmedim. Amerikan filmleri ülkemizde gösterime giriyor ve hem vahşet hem de her türlü sapıklık mevcuttur. Ama iş bize gelince böyle oluyor. Bence gereksiz ama yapılacak birşey yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!