Beyaz: Annem evlenemez

Güncelleme Tarihi:

Beyaz: Annem evlenemez
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2006 00:00

Abdullah Oğuz’un yapım şirketi ANS ‘nin yapımcılığını üstlendiği Pişti programında bu hafta da acayip olaylar listesi bir hayli kabarıktı. Hülya Avşar; "ailesiyle tartışan tüm ünlüleri suçlu buluyorum. Ebru Gündeş’te, Yavuz bingöl de, Aysun Kayacı da yanlış. Bir evladın ayakları yere basıyorsa aileyi bir araya getirmekle yükümlüdür" derken Beyaz ise annesi evlendikten sonra sorun yaşayan Ebru Gündeş'e "Benim annem başka biriyle evlenemez" sözleriyle destek çıktı.

Haberin Devamı

Pişti programının ünlüleri bu hafta sanatçıların ailelerini ele aldı. Herkes aileleriyle yaşanan sorunları ele alırken Avşar her zamanki gibi sert yorumlarda bulundu. Beyaz ise annesinin bir başkasıyla evlenemeyeceğini söyleyerek" Avşar'ı şaşırttı.

Beyaz: Annem evlenemez
Beyaz: Annem evlenemez

Aysun Kayacı ve babasının kızıyla ilgili açıklamaları, Yavuz Bingöl ve babasıyla ilişkileri, Ebru Gündeş ve babasının açıklamaları....Hepsinin ortak tavrı: “o benim babam değil?” sözleri Pişti ekibi tarafından işte bu şekilde yorumlanıyor;

Beyaz; Ünlü olduktan sonra daha önce ortaya çıkmamış aileler ortaya çıkabiliyor ya da tam tersi ünlü olduktan sonra ailesini reddedenler olabiliyor. Bir çok sebep olabilir bu durumlar için. Ama burda başka önemli bir konu var. Ünlü olduktan sonra kişi, ailesinin giyim tarzından olabilir, hayatı yaşayışından utanıyor olabilir. Lise yıllarında vardı öyle durumlar. Bu da kötü mesela ama insan ünlü olurken tek başına ünlü olmuyor. Etrafınızla da ünlü oluyorsunuz. Etrafınızdakilerin de yaşamlarına dikkat etmesi gerekiyor. Benim ailemde gerçi farklı bir durum var, onlar beni ikaz ediyor. “Aman oğlum dikkat et, aman kardeşim şunu yapma” diyorlar. Hülya ünlü ama kızı da ünlü, eski eşi de ünlü, annesi de ünlü. Onun bir hareketi etrafına zarar verebilir. Ün bir aileyi ayıracaksa hiç gelmesin, birleştirecekse gelsin.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3d08f018fbb8f873460a

Demet Akbağ; “Ünlü olmadan önce de akrabaları var oluyor insanın. Belki hiç ünlü olmasaydı da akrabasına danışmayacaktı belki. Anne baba da hata yapabilir. O baba zamanında babalık yapabilmiş mi? Her zaman hatalı çocuk değildir. Bir takım yaralı ailelerden çıkar hatta böyle bazı sanatçılar.

Hülya Avşar; Ailede önce saygı olmalı. Anne baba çocuk arasında saygı varsa bir şey olmaz. Ünlü olan insanlar hele bir de para giriyorsa devreye düşman bile olabiliyorlar. Ben de ailemle bazı şeyleri yaşadım ama mümkün olduğunca onların açtığı yaraları kapamaya çalıştım. Her ailede bir kurban vardır. O da ünlü olandır. Babasını hiç görmese bile ünlü kişi bakmak zorundadır. Aileyi toparlamaktan hataları örtmekten yanayım. Babam kızımın parasıyla yaşayamam dedi. Film çevirdim diye küstü bana. Sanatçı oldum diye. Ama ben onları yavaş yavaş alıştırdım, toparladım. Annem her zaman senin tutumun ve davranışların bu aileyi bir ara tuttu demesi beni her zaman ağlatır. Bu konuda tüm ünlüleri suçlu buluyorum. Ebru Gündeş’te, Yavuz bingöl de, Aysun Kayacı da yanlış. Bir evladın ayakları yere basıyorsa aileyi bir araya getirmekle yükümlüdür. Hayatta hiçbir şeye kızmam. Ama eşime de evlenirken söylemişimdir. Anneme babama en ufak bir saygısızlığın boşanma nedenidir diye. Anne baba kutsaldır, saygı sevgi istenmez alınır.”

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3d08f018fbb8f873460c
Demet Akbağ, “Bütün ünlülerin anne babaları var. Peki niye üç dört tanesinin babası çıkıyor ortaya sürekli? Hayat öyle bir yerden girer ki yapamazsın.

Hülya Avşar; “Ebru Gündeş'in annesi evlenmiş, konuşmuyormuş. Niye evlenmiş? Bırak o insan öyle mutlu oluyorsa evlensin.

Beyaz; “Bu konuyu genel konuşamayız. Benim annem başkasıyla evlenemez.

Hülya Avşar; Sen evlenince bırakıp gideceksin yalnız kalacak ama. Zaten sen öyle dediğin için değil o kadın öyle bir kadın olduğu için evlenmez aslında. Yoksa kim takar Beyaz’ı ama o kadın öyle bir kadın olmasaydı sen böyle konuşamazdın.

Reha Muhtar; Arkadaşlarımız çok açık sözlü konuştular. Hülya’nın dediği gibi ünlü olunca aileyi toparlamak olabilir ama anne babalar da doğru davranmak zorundadırlar.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3d08f018fbb8f873460e
EUROVİSİON DA HEAVY METAL ŞARKI BİRİNCİ SEÇİLDİ 11. OLAN SİBEL TÜZÜN YARIŞMANIN SİRKE DÖNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.

Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılan 51. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi "Süper Star" adlı parçayla temsil eden Sibel Tüzün, yarışmadan sonra sabaha kadar ağladığını söyledi.

TÜZÜN: " Demek ki bu yıl erkeklerin ve çirkin yaratıkların yılıymış. Gelecek yıl yapılacak Eurovision şarkı yarışması "sirke dönecek

Beyaz; “Biz 10-15 kişi izledik Eurovision’u. Kendi ardamızda bahis bile yaptık. 7. olur, 8.olur, 11. olur, sonuncu olur diyenlerimiz oldu. Pesimist bir tavır içinde bir sürü rakam söyyledik. Ancak hiçbirimiz 2. olur, 3. olur demedik. Parça ile ilgili biz de burdan konuşmuştuk daha önce, belki onun da negatif etkileri olmuştur. Fakat bu parcça yarışma tarihine kadar söylene söylene güzel geldi. Öteki şarkılara baktım, onların yanında şakır şakır geldi. Ama diğğer taraftan Eurovision da garip bir matematik haline geldi. 1. Finlandiya’nın seçilmesi bence Eurovision’u kıran çok değişik bir sonuç oldu. Böyle giderse önümüzdeki sene sirkle girmek lazım.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3d08f018fbb8f8734610
Demet Akbağ; “Bunları biz bitirmiştik aslında. Sen gel Sertap birinci ol, bütün düzen yine değişti. Ben dernsimi çalışmadım, seyretmedim. Zaten bu sms ler çıktı mertlik bozuldu. SMS le oy vermeye ben inanmıyorum.

Hülya Avşar, “Bence Finlandiya oyları aklını kullandı diye mi aldı? Show dünyası olabilir de. Herşeyi yapabilirler. Ben Sibel’e bayıldım. O nasıl bir bacak boyu. Kendinden çok emin bir kere. Benim için başarılı. Ben Sibel’den alamadım kendimi.

Reha Muhtar, “Biz Tüzün’le gidersek hüzünle döneriz demiştim ben daha önce.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!