Beren 6 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Beren 6 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 12:11

Ebru-Harun Tan çiftinin oğlu Beren 6. yaşını Partykids’de arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Partinin en dikkat çekici konuğu ise Deniz Akkaya ve minik kızı Ayşe oldu.

Haberin Devamı

Ebru Şallı ve Harun Tan çifti oğulları Beren’in altıncı yaş gününü Mohini’deki Party Kids’te   kutladı. Yaşgünü partisine Ebru Şallı Tan’ın arkadaşları çocuklarıyla birlikte katıldı. Harun Tan ise oğlunun doğumgünü partisine pasta kesilirken yetişti. Beren, uzay mekiği ve astronot şeklindeki pastasının mumlarını arkadaşlarıyla birlikte üfledi. Pastasına bakılırsa Beren belli ki bu aralar uzaya ilgi duyuyor. Kimbilir belki de bu yaşlardaki hayali astronot olmaktır. Uzay mekiği şeklindeki pasta diğer çocukların da çok ilgisini çekti. Çocuklar pastanın başında hayal dünyasına daldılar. Beren’i annesi ve babasının dışında ilk kutlayanlardan biri de anneannesi Şefika Şallı oldu. Beren ve arkadaşları pastalarını yedikten sonra oyun başına gitti. Kız çocuklar bebeklerle oynarken erkek çocuklar da enerjilerini duvara tırmanarak attılar...

Beren 6 yaşında
Doğum günü partisinin diğer dikkat çekici bir yönü ise kısa bir süre önce anne olan Deniz Akkaya’nın bebeği Ayşe ile partiye katılmasıydı. Bebeğiyle ilk kez bir davette görüntülenen Akkaya, ilk pozu da HELLO!’ya verdi. Akkaya anneliğe iyice alışmış görünüyordu. Formu da oldukça yerindeydi çiçeği burnunda annenin. Minik Ayşe ise şirinliğiyle gönülleri fethetti. Partiye gelen konuklar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundular Ayşe’ye karşı. Ayşe ise olan bitenlere gülücük atmakla yetindi. Demet Kutluay da partiye kızı İrem ile birlikte katıldı. İrem arkadaşlarıyla oynamak yerine annesiyle birlikte kalmayı tercih etti. Partiye Beren’in kuzeni Saran Tan da annesiyle birlikte katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!