Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Podyumdan patronluğa

Bir zamanlar Antalya podyumlarının aranılan mankenlerinden Meltem Çakmak, şimdi kendi işinin patronu. Renkli hayattan ve maceradan uzak...

ĞİTİMİNİ yaptığı Turizm Otelcilik Yüksekokulu öğrencisiyken, A Ajans'ın düzenlediği Amatör Manken ve Fotomodellik Yarışması'nda birinci gelerek hayatının akışını değiştiren Meltem Çakmak, son bir yıldır, renkli hayattan uzak bir yaşam sürüyor.

3 yıl boyunca sayısız defilelerde boy gösteren ünlü sanatçı, Emrah'ın 'Unutabilsem' adlı dizisinde ve 3 reklam filminde oynamıştı. 2 yıl önce Bandırma Erdeş'de düzenlenen şölende 'Zeytin Güzeli' ünvanını alan eski manken, şu sıralarda geçen yıl açtığı Meltem Giyim adlı mağazasında patronluk yapıyor.

Mankenlikte yol alamayacağını anlayınca, geleceğini bu mesleğe bağlamamayı tercih eden Meltem Çakmak, kendi halinde bir yaşam sürdürüyor.

Eskiden podyum arkasında kendisi giydirilirken, şimdi o insanları giydiriyor.

DOĞA SPORU

Gece hayatından uzak duran 21 yaşındaki işkadını, ailede tek çocuk olma özelliğiyle, zamanının büyük bir bölümünü ailesi ve köpeğiyle geçiriyor.

Kendisi için ayırdığı tatil günlerinde, arkadaşlarıyla ata binmeyi seven Çakmak, dört nala koşarken saçlarının savrulmasından çok hoşlandığını söylüyor. Yaz aylarında, nadiren de olsa rafting yapan Meltem Çakmak, sevdiği bu sporu yapmak için yeterli sayıda arkadaşı bulamadığından şikayetçi. Doğa sporları yapmayı, sıradan sporlara tercih eden Çakmak, yaşam tarzını bundan sonra değiştirmeyeceğini söylüyor.

Kardeşi gibi

7 yıldır beslediği Gypsy adlı köpeğini kardeşi gibi seven eski manken, kedileri de çok sevdiğini söylüyor.

KENDİ İŞİNİ YAPIYOR

Konyaaltı Caddesi'ndeki adını taşıdığı mazasında işhayatına atılan Meltem Çakmak, bir yıldır podyumlardan uzak kaldı.

Doğayı seviyor

Bugüne kadar bir tek sigara bile içmeyen Meltem Çakmak, doğayı çok seviyor. Bu sevgisini, nadiren de olsa doğa sporları yaparak tatmin eden Çakmak, doğal yiyecekler yemeyi tercih ediyor.

İŞTE LİSTESİ

Kullandığı makyaj ürünü : Oriflame

Kıyafeti : Benetton, Limon

Parfümü : Polo Sport

Ayakkabı :

Elle, Step by Step

Saati : Lacoste

Sevdiği içki :

Kırmızı şarap

Gittiği mekanı seçimi :

North Shields

Restoran tercihi : Bayülgen, Alara Restaurant

Hayranı olduğu sanatçı : Niran Ünsal, Sertab Erener

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!