Beni seksi bulmaları çok hoşuma gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Beni seksi bulmaları çok hoşuma gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2008 00:00

Yakında "Kadınlar" filminde izleyeceğimiz Eva Mendes, "Seksi bulunmak çok hoşuma gidiyor ama başkaları beni beğensin diye uğraşmıyorum" diyor.

Esmer güzeli Eva Mendes, "Kadınlar" (The Women) filminin yeniden uyarlamasında bir parfümeride çalışan ’fısfıs kızı’ Crystal Allen karakterini canlandırıyor. Latin güzel filmde, rol arkadaşı Meg Ryan’ın canlandırdığı Mary karakterinin kocasını elinden alıyor.

"Kadınlar" filminde güzel vücut hatları ile dikkat çeken Mendes, eskiden çok fazla fast food yediğini ama bunu parasızlık yüzünden yaptığını açıkladı: "Fast food yemeyi seviyordum çünkü param yoktu ve oyuncu olmak için çabalıyordum. Deneme çekiminden deneme çekimine arabanın arka koltuğunda üstünü değiştirerek gidiyorsun. 49 cent’e bir taco, her ne kadar iğrenç olsa da günü kurtarabiliyor. Hayatımın bir döneminde gerçekten beslenmeme yardımcı oldu. Ama şimdi kesinlikle fast food yemiyorum. Artık suşi yiyorum. "

Mendes en seksi kadınlar listesinde her zaman en üst sıralarda yer alması hakkında ise şu yorumda bulunuyor: "İnsanların benim seksi bulması çok hoşuma gidiyor ama en iyi olmaya çalışmak da yersiz. Kendime güvenimi başkalarının ne düşündüğü üzerinden belirlediğim anda yandım demektir. Başkaları beğensin diye yaşarsam mutsuz bir hayatım olur."

Çekimlerde inanılmaz derecede eğlendim

12 Eylül’de vizyona girecek olan "Kadınlar"da Meg Ryan ve Annette Bening ile başrolü paylaşan Eva Mendes, "Çekimler sırasında inanılmaz derecede eğlendim. Set bitince eve gitmek bile istemiyordum" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!