Beni görmezden gelmeyi abarttılar

Güncelleme Tarihi:

Beni görmezden gelmeyi abarttılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2011 00:00

Serdar Ortaç, 20 senedir müzik yapıyor. Seveni de eleştireni de çok ama şarkıları hepimizin dilinde. Bir önceki albümüne sekiz yeni şarkı ekleyerek yaptığı son albümü Gold da listelerin üst sırasında... TNT sponsorluğunda Harbiye Açıkhava’da 16 Haziran’da vereceği konser öncesinde evleneceği söylenen kız arkadaşından, Kral TV ödüllerine kadar her şeyi anlattı

Haberin Devamı

Birçok ismin single çıkardığı bir dönemde siz ‘Karakedi’ albümünün remikslerine yeni sekiz şarkı daha eklediniz ve Gold albümünü yaptınız...
- Belki de bu kadar çok şarkı koymamak lazım bir albüme. Çünkü çok koyduğumda dinleyiciler hangilerini seçeceğine karar veremiyor. Ama çok şarkım var. Bu yüzden hepsini bir anda sunmak istiyorum. Bir şarkıcının birçok şarkısı beğeniliyorsa bunu görmezlikten gelmemelisiniz. Zaten nereye kadar gelebilirsiniz ?

Tarkan ve Kral TV’de yaşananları mı kast ediyorsunuz?
- Tarkan’ın yaptığı yanlıştı. Kuliste oturup ödüllerini başkasına aldırmamalıydı. Ben de bunun üzerine “Tarkan yanlış yaptı. Starlık da bir yere kadar, ben de bir starım ancak bu yarın bir gün alkollü araç kullanmaktan ehliyetime el konulmasına engel falan olamıyor” dedim.

Haberin Devamı

Tarkan’ın geçen sene yaşadığı tatsızlıkları mı kastediyorsunuz?
- Hayır onu kast etmedim, kendimden örnek verdim. Benim de ehliyetime el konulmuştu alkollü araç kullanmaktan, onu hatırlattım. O zaman da ne starlık ne başka bir şey işe yaradı. Ödüllerden bir gün önce  aradılar, “En iyi şarkıcı ve en iyi albümü Tarkan alır” dedim. Ancak Sıla ve Demet Akalın nasıl ödül almaz?

HAYRANLARIM ÜZÜLÜYOR

Sizin albümünüz satıyor, konserleriniz doluyor... Peki ödüllerde neden böyle oluyor?
- Ödül almasam da olur, yeterince aldım bu güne kadar zaten. Ama bari beni aday göstermesinler, böylece hayranlarım niye Serdar ödül almadı diye üzülmez.

15 sene içinde müziğinizde ve sizde neler değişti?
- Öncelikle şarkılarım birbirine benzemiyor. Ama son beş senedir istediğim müziği yapıyorum. Porto Rikolu ve Romanyalı isimlerle düetler yaptım. Bulgaristan ve Romanya’da şarkılarım liste başı oldu. Halen yeni şeyler deniyorum.

Bir de “hep eller havaya şarkılar” yapıyor eleştirisi var...
- Gündüzleri iş hayatınızda binlerce kötülük varken, stres atmaya eğlenmeye gidiyorsunuz. Dünyada da böyle. Evet, eller havaya şarkıları yapıyorum. Eller cebe şarkıları mı yapmalıyım?

400’e yakın besteniz var. Sizce bu besteler Türk pop müziğinde neleri değiştirdi...
- Kabul edip etmemek insanların elinde. Ajda Pekkan’a ‘Resim’ şarkısını verdiğimde eleştirdirdiler; “Ortaç’tan şarkı mı alınır” dediler. Sibel Can ‘Padişah’ı söylediğinde “bunun sözleri bir acayip” dediler. Demet Akalın’ın müzik serüveni ‘Bittin Gözünaydın’la hızlandı. Bengü’yle yaptığımız düet şarkısı ‘Korkma Kalbim’ o seneye damgasını vurmuştu.

Haberin Devamı

Biraz kızgın mısınız?
- Hayır. Ben dünyaları yarattım demiyorum ama Serdar Ortaç’ı görmemezliği çok abarttılar. O kadar abuk sabuk şeyler yazıyorlar ki kızıyorum bazen.


20 YAŞINDAYKEN BÜTÜN KADINLAR BENİM OLSUN İSTERDİM


Neden hep aşk şarkıları yazıyorsunuz?
- Çok duygusalım. Aşık olmak istiyorum.

Daha yeni evlilik haberleri çıktı...
- Ayrıldık. Asta ülkesi Litvanya’ya döndü.

İlişkiniz neden bitti?
- Şöhreti ve bu hayatı taşıyabileceğini sandım ama olmadı. Ayrıca haberler yalan. Ben uyurken evden falan kaçmadı. Tam tersi havaalanına kendim bıraktım.

 Hangi nokta sizi evlenmeye götürdü?
- Baba olma isteği. Mümkünse hemen yarın çocuk yapmak istiyorum. Hayranlarımdan biriyle mi evleneceğim bilmiyorum. Sen söyle, yanıtı bulamadım. Beş
sene önce sevdim ve çok acı çektim. Ama şimdi keşke Türk olsa da canımı acıtsa, diyorum.

Haberin Devamı

GÜZEL BİR SEKS SON SIRALARDA

Peki kulüplerde fotoğraflarınız çekilen o yabancı kızların hepsiyle birlikte oluyor musunuz?
- Bunlar model kızlar, tatile geliyorlar. Klibimde oynuyor, mankenlik yapıyorlar. Çıkıp gezip yemek yiyoruz ve evlerine gidiyorlar. Hepsiyle aşk yaşamam mümkün değil. Kadınla erkek arkadaş da olabilir. Buna inanıyorum ben.

İyi de hayatınızın kadınını bulamadınız. Çocuk isteğini nasıl çözeceksiniz?
- Evlenmeden çocuk yapmak istemem. Bekleyip göreceğiz. 

Aşk yoksa aşk şarkılarını nasıl yazıyorsunuz?
- Aşık olsam şarkılar umrumda mı olur? Olamadığım için şarkılara döküyorum duygularımı. Bir çeşit terapi gibi.

O zaman seks konusunda çok iyisiniz ki, şarkı sözlerinizde seks yok?
- Bu soru üzerine sadece bravo diyebilirim. Beni iyi yakaladın. Aynaya bakıp “bu konuda iyiyim” diyemem. Her körün bir alıcısı var. Kadınlar için aşk ve seksten önemli şeyler olmalı. Şefkat, saygı gibi... Benim sıralamam; önce ailem, başarı, sağlık, prestij... Aşık olduğun kadınla güzel bir seks sonlarda. 20 yaşında bu soruyu sorsaydın bütün kadınlar benim olsun isterdim. Şimdi umrumda değil.

Haberin Devamı

Sürprizleri olan duygusal bir adam mısınız?
- Annem babama destan gibi şiirler yazarmış. Duygusal olmasam yazamam. Sevdiğim kadına elbette sürprizler yaparım.


AÇIKHAVA KONSERLERİ BAŞLIYOR

Yılın ilk açıkhava konserleri TNT ana sponsorluğunda 7-17 Haziran’da Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda başlıyor. Serdar Ortaç’ın 16 Haziran’daki konserinde kostümler ve şovlar yenilendi. Ayrıca hayranlarını pek çok düet bekliyor. Açıkhava konserleri kapsamında Ortaç’tan başka 7 Haziran’da Ajda Pekkan, 8 Haziran’da Abba The Show, 9 Haziran’da Ada Müzik, 10 Haziran’da Bülent Ortaçgil, 11 Haziran’da Ferhat Göçer ve 10 Tenor, 14 Haziran’da Goran Bregoviç ve 15 Haziran’daysa Kenan Doğulu çıkacak.

Haberin Devamı


KUMAR OYNAMIYORUM

Kıbrıs’a kumar için değil konserden para kazanmaya gidiyorum. Orada vergi rekortmeniyim. Kazanıp ödüyorum. Kumarı vaktiyle çok oynadım ama artık oynamıyorum. Arada eğlenmek için acıtmayacak kadar oynayabiliyorum. Çünkü sorumluluklarıma karar verdim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!