Beni Affet 928. yeni bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 928. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:52

Beni Affet 928. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Sürprizlerle dolu heyecanlı bölümleri ile izleyicilerin merakla beklediği dizi Beni Affet yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Sevilen dizinin bakalım bugünkü bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerini Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Mert Altınışık, Gaye Turgut gibi güçlü isimlerin paylaştığı gündüz kuşağının en popüler dizisi Beni Affet 928. bölümü ile bugün aynı saatinde izleyici ile buluşuyor.

Ekranların uzun soluklu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak herkesin merak konusu oldu. İşte Beni Affet yeni bölüm detaylar…

Beni Affet 928. Bölüm Gelişmeleri

Bahar ve Kemal, İnci’nin görgü tanığını polise götürmeyi başarır. Ancak Demir’in de olaya dahil olması ortalığı iyice karıştıracaktır.

Kemal, İnci’yi yeniden bulma konusunda ümidini iyice yitirmiştir ki Tekin’den aldığı haberle yeniden heyecana kapılır. Neriman ise Kader ve annesinin arasını açmayı başaracaktır.

Ameliyatı başarılı geçen Eylül, herkesi mutlu eder. Aziz ise Eylül’ün Ahmet’i aradığından haberdar olan Cüneyt’in kapısına dayanır.

Haberin Devamı

Eylül’ün iyileşmesi ile yalanlarının ortaya çıkacağı korkusuyla tedirgin olan Hasret ve Solmaz iyice köşeye sıkışmıştır. Anne olmaya hazırlanan Yıldız bebeğinin cinsiyetini öğrenir.

BAKMADAN GEÇME!