Ben aşık olunca

Güncelleme Tarihi:

Ben aşık olunca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 09:44

Aşk bu... Pembe gözlük taktırır, heyecanı, tutkuyu doruk noktasına çıkarır. İnsan aşık olunca, burnunun ucunu göremez hale gelir! Hafta Sonu dergisi, ünlülere aşkı nasıl yaşadıklarını sordu, iddialı yanıtlar aldı...

Haberin Devamı

ŞEBNEM FERAH: Dengelerim bozulur   

“Aşk hayatımda mantığı ön planda tutmam. Gündelik olaylara mantıklı yaklaşmama rağmen, konu aşk olunca dengelerim bozulur. Hem zor aşık olur hem de vücut sistemimden ayrılık hallerini zor atarım.”

ESRA BALAMİR: Tedavilik bir boyuta geçiyorum   

“Aşkı yaşarken, hayatımın geri kalan kısmını yok sayabiliyorum. Aşık olduğum zamanlarda, hayatımı karşımdaki insana endeksliyorum. Yani benim durumum için tedavilik boyut diyebiliriz.”

EYŞAN ÖZHİM: Rutini bir kenara bırakırım                    

“Her insan aşık olduğunda farklı ruh hallerine bürünür. Aşık olduğum zaman gözüm çevremi görmez. Sadece o an yaşadığım ilişkiye kanalize olurum ve hayatımın normal rutinini bir kenara bırakıp aşkı yaşarım.”

TUBA BÜYÜKÜSTÜN: En üst seviyede değilse, öldürürüm

Haberin Devamı

“Aşk, benim için hayatımın en önemli noktası. Aşk konusunda yetinmem. Bir şey ya vardır, ya yoktur. Olacaksa da tam olmalıdır. En üst seviyede yaşayamazsam, bilerek öldürürüm o aşkı. Aşıksam ama doymuyorsam tüketirim. Beş duyu organımla hissedilmek ve sevilmek isterim. Karşımdaki adam yaklaştıkça, ben de yaklaşırım. Ama iki adım uzaklaşırsa, ben 10 adım uzaklaşırım.”

SAADET IŞIL AKSOY: Leyla oluyorum  

“Aşık olunca ‘Leyla’ oluyorum, kafam uçup gidiyor. Bir nevi ruhsal hastalık süreci gibi, tabii ölümcül cinsten değil, tatlı bir hastalık.”

GÖKÇE BAHADIR: Tıkanırım                         

“Bir ilişkide duygularımı dolu dolu yaşamayı seviyorum. Aşık olunca hayat daha da güzel geliyor. Her şey göze daha güzel görünüyor. Aşk beni de aynen böyle etkiliyor; tıkanırım, hatta bir şey yiyemem.”

LEVENT ÜZÜMCÜ: Şanslı azınlıktan biriyim

“16 yıldır son aşkımdayım. Aşkını sevgiye dönüştürebilen şanslı azınlıktan olduğumu düşünüyorum.”

PELİN BATU: Gözüm başkasını görmüyor

“Aşk konusunda genelleme yapmamak lazım. Ama eğer aşkınızı derinden yaşıyorsanız, mutlaka o kişiye bağlanıyorsunuz ve gözünüz başka hiçbir şeyi görmüyor. Bende öyle oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!