Belçim Bilgin’in beklenen filminden ilk görüntüler!

Güncelleme Tarihi:

Belçim Bilgin’in beklenen filminden ilk görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 11:21

Belçim Bilgin’in çekimleri için Fas’a gelip gittiği, “Backstabbing for Beginners” filminin Casablanca'daki setten ilk görüntüler gelmeye başladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrolleri Belçim Bilgin, Ben Kingsley, Jacqueline Bisset ve Theo James'le paylaştığı “Backstabbing for Beginners” filminin çekimleri Fas'ta devam ediyor. Filmin Casablanca'daki setten ilk görüntüler gelmeye başladı.

Bir çok başarılı yapımda yer alan ve “Gergedan Mevsimi”, “Let the Music Play” gibi önemli yapımlarla dünyaya açılan Belçim Bilgin’in yurtdışı macerası “Backstabbing for Beginners” ile devam ediyor.

Belçim Bilgin’in beklenen filminden ilk görüntüler

Çekimler Casablanca'da sürüyor!

Bilgin'in başrolü Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley, Hollywood efsanelerinden Jacqueline Bisset ve “The Divergent” serisiyle tanınan Theo James'le paylaştığı filmin çekimleri Casablanca'da sürüyor.

Haberin Devamı

Belçim Bilgin’in beklenen filminden ilk görüntüler

Savaş Ortamında Aşk Yaşanacak!

Per Fly'ın yönettiği politik gerilim türündeki filmde Theo James, Birleşmiş Milletler'in Petrol Karşılığı Gıda Program Koordinatörlüğü'ne atanan Michael'ı canlandırıyor.

Görev gereği kendini Irak'ta bulan Michael, Ben Kingsley'nin oynadığı Pasha'ya güvenebileceğini düşünüyor ama işler planladığı gibi gitmiyor. O günlerde yolu Bilgin'in oynadığı karakterle kesişiyor.

Belçim Bilgin’in beklenen filminden ilk görüntüler

Belçim Bilgin Kimdir?

Başarılı oyuncu Belçim Bilgin, 31 Ocak 1983 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Belçim Bilgin, Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir.

İlkokulu Ankara’da Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşınmıştır. Ortaokulu ve 1999 yılında bitirdiği liseyi Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde okudu.

2002 yılında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde okumaya başladı. Bu sıralarda lise yıllarından beri tiyatrocu olmak isteyen Belçim Bilgin, bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı ve Yılmaz Erdoğan’ın ders verdiği Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Workshop’lara katıldı.

Haberin Devamı

Bu olaydan sonra “Sıfır Kilometre” adlı sinema filminde oynayan Belçim, okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Paris’de iki sene kalan Belçim “Dol” adlı filmde de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye döndü.

Belçim Bilgin, 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Bu evliliğinden 2010 yılında “Rodin Nazım” adında bir oğlu oldu. Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti çocukları ile birlikte 2014 şubatında Amerika'ya taşındı ve Beverly Hills’e yerleşti.

Iraklı Kürt yönetmen Hiner Saleem’in filmi “Sıfır Kilometre”de başrol oynayan Belçim Bilgin, Cannes Film Festivali’ne katıldı. 2011 yılında Yusuf Pirhasan’ın yönettiği “Kurtuluş Son Durak” adlı filmde oynadı.

Belçim Bilgin, kadın iletişim ve araştırma derneği olan “Uçan Süpürge” ile çocuk evliliğinin önlenmesi için çalışmalarda bulundu. Birçok kente giderek bu konuda bilinçlendirme toplantılarına katıldı.

Haberin Devamı

Bilgin, oyunculuk kariyeri boyunca bir çok başarılı yapımda yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!