Beckhamlar’da orta yaşlı Barbie krizi

Güncelleme Tarihi:

Beckhamlar’da orta yaşlı Barbie krizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2005 00:00

2005 yılının son haftasında Madrid’de bir skandal patlak verdi. Olayın kahramanları Victoria Beckham ve İspanyol sunucu Ana Obregon’du. Kocası David Beckham’ın Obregon’la buluştuğunu öğrenen Victoria, sunucunun karşısına dikildi ve "Kocamdan uzak dur" dedi.

Victoria-David Beckham çiftinin evliliğinde sular bir türlü durulmuyor. Çapkınlığıyla ünlü futbolcu David Beckham’ın kaçamakları, eşinin sabrını taşırmak üzere. Bir süre önce çiftin büyük oğlu Romeo hastalanınca, karı kocanın evlilik sorunları rafa kaldırılmıştı. Romeo kelimenin tam anlamıyla iyileşmedi, ama hastalığı teşhis edildi ve tedavisi sürüyor.

Oğlunun hastalığıyla sıkıntılı günler geçiren Victoria Beckham, bu kez de eşinin İspanyol sunucu Ana Obregon’la gizli gizli buluştuğunu öğrenerek sarsıldı. "David, ben dururken orta yaşlı bir İspanyol’u ne yapsın? Bu tür söylentilere hiç aldırmıyorum" dese de eski Spice Girls üyesinin bu sözleri içinden gelerek söylemediği çok belliydi.

SPOR MERKEZİNDE SÖZ DÜELLOSU

Sonunda Victoria Beckham, gururunu bir kenara bıraktı ve Ana Obregon’la buluşup kocasından uzak durmasını söylemeye karar verdi. Ana Obregon’un Madrid’deki Zagros Spor Merkezi’nde spor yaptığını öğrenen Victoria, merkeze gidip İspanyol sunucunun karşısına dikildi. "Kocamdan uzak dur. Onun peşinde koşmaktan vazgeç. Yoksa bu yaptıklarının cezası ağır olacak" dedi. Ana Obregon, bu karşılaşmayı Hello Dergisi’ne şu sözlerle anlattı: "Victoria
/images/100/0x0/55eb258ff018fbb8f8ae4db0
Beckham’ı karşımda görünce afalladım. Ama benim için orta yaşlı Barbie bebek dediğini duymuştum. Orta yaşlı olup olmadığımı gözleriyle görmesi beni sevindirdi."

Evli erkek avcısı

Ana Obregon, İspanyol televizyonunun en sevilen dizi oyuncularından ve de sunucularından biri. Bir ara Real Madrid futbol takımından David Sucker’la da birlikte olmuş. Madrid’de Victoria Beckham’a hak verenlerin sayısı bir hayli fazla. Zira Ana Obregon’un özellikle de evli erkeklere meraklı olduğu söyleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!