Beckham’ı baştan çıkarırım 50 bin dolar bahse var mısın

Güncelleme Tarihi:

Beckham’ı baştan çıkarırım 50 bin dolar bahse var mısın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 00:00

Alkollü araç kullanırken tutuklanarak Paris Hilton ve Nicole Richie’nin izinden giden Amerikalı aktris Lindsay Lohan’ın David Beckham’ı baştan çıkarabileceğine dair arkadaşlarıyla bahse tutuştuğu iddia ediliyor. Lohan’ın Beckham’ı baştan çıkarma konusunda 50 bin dolara bahse girdiği belirtildi.

İNGİLTERE’de yayınlanan tabloid The Sun Gazetesi’ne göre Lindsay Lohan, uyuşturucu tedavisinden çıktıktan sonra yeniden güzelliğine kavuştuğunu belirterek bu vücuduyla David Beckham’ı baştan çıkarabileceğine dair 50 bin dolara bahse girdi. Lohan, Beckham’ı baştan çıkarma planını, Victoria’nın yeniden birleşen Spice Girls grubu ile turneye çıkacağı aralık ayında uygulamaya koyacağını söyledi. Bütün güzel kadınları peşinden koşturan David Beckham, 3 yıl önce Rebecca Loos’un kendisiyle ateşli bir ilişki yaşadığını öne sürmesiyle zor durumda kalmıştı. Ancak o günden sonra Victoria ile araları düzeldi.

Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı tedavisi için ikinci kez yattığı klinikten 10 gün önce taburcu olan Lindsey Lohan, önceki gece Santa Monica’da polisle hararetli bir kovalamacadan sonra alkollü araç kullanmak ve kokain bulundurmaktan tutuklandı. Lohan’ın otomobilini kovaladığı bir kadının telefonla yaptığı ihbar üzerine peşine düşen polis tarafından yakalandığı belirtildi. Yakaladığında Lohan’ın ayak bileğinde alkol kontrol bileziği bulunuyordu. Paris Hilton da benzer bir suçtan 23 gün hapis yatmıştı. Lionel Richie’nin kızı Nicole Richie’yi de aynı akıbet bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!