Bazen küçük bir kuş bazense vahşi bir kedi

Güncelleme Tarihi:

Bazen küçük bir kuş bazense vahşi bir kedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 10:45

Penelope Cruz’un daracık beyaz bir elbise giydiğini düşünün. Arkası size dönük ve elbisenin fermuarı kuyruksokumuna kadar açık.

Haberin Devamı

Sibel ARNA
 
Sırt ortada, meşhur Latin kalçaları gözler önünde... Bu hayali biz değil Mert Alaş ve Marcus Piggott ikilisi kurdu. Penelope Cruz’u bu şekilde çektiler ve fotoğraf Vanity Fair Dergisi’nin kasım sayısına kapak oldu. Mert Alaş fotoğrafın perde arkasını anlattı.

Bu Vanity Fair’e ilk kapak çekiminiz mi?
- Hayır, uzun yıllardır Vanity Fair ile çalışıyoruz. Daha önce Natalie Portman ve Kate Moss gibi ünlüler ile kapaklar çekmiştik.

Penelope Cruz çekimi nerede yapıldı?
- Londra’da yapıldı. Büyük bir prodüksiyon istemedim. Çünkü fotoğrafların daha özel ve samimi olmasını istedik. Çok küçük bir ekiple, bir günde çekildi.

Penelope Cruz’u bize nasıl anlatırsınız? Bu Latin güzeli dünyanın en güzel kadınlarından biri yapan özelliklerini sıralar mısınız?
- Çok etkileyici bir kadın Penelope. Gözlerinde kaybediyorum kendimi... Aslında çok derin ve manalı. Büyük gözlerindeki ifade bazen küçük bir kuş bazense vahşi bir kedi oluyor. Yaptığı projelerde çok seçici, üzerinde çok düşünen bir aktris. Güzelliği, kabiliyeti ve hayata bakış açısıyla diğer seksi Latin güzellerden ayrılıyor. Özetle sadece güzel ve seksi değil. Çok daha fazlası...

Haberin Devamı

İLK ÇEKİMİMİZDE KÜÇÜK BİR KIZ GİBİ UTANGAÇTI

Kapak fotosunda o meşhur Latin kalçasına vurgu var. Pedro Almodovar ise son filminde ünlü yıldızın kalçasına değil göğüslerine vurgu yapmış. Yoksa göğüsleri mi seksi olan ya da dudakları mı?
- Çekime başlamadan önce kalça vurgusu yapalım veya göğüs vurgusu yapalım diye bir plan yapmadık. Bu pozlar çekim anında doğal olarak şans eseri ortaya çıktı. Çizim ya da taslak yok. Penelope’nin kalçaları, göğüsleri ya da dudakları bize ilham vermiyor. Biz onun karakterini yansıtmak için çaba harcadık. Bunun için heyecanlandık.

Derginin içindeki fotoğrafların çoğu siyah beyaz. Siyah beyaz fotoğraflar onun dramatik güzelliğini daha çok mu ortaya çıkarıyor?
- Kesinlikle. Siyah beyaz fotoğraflar klasik ve romantik. Bize göre siyah beyaz bir Penelope en güzeli. Gözlerindeki ifadenin, elbisenin rengi ya da yatağın rengi gibi doneler yüzünden zayıflamasını istemedik.

Haberin Devamı

Birçok ünlü ile arkadaş olduğunuzu biliyorum. Penelope de onlardan biri mi?
- Penelope ile yaklaşık üç yıl önce tanıştım. Ve bir anda çok iyi anlaştık. Marcus ile bana uzun süredir hayranımız olduğunu söyledi. İlk çekimimizde küçük bir kız gibi utangaçtı. Bir iki ay içinde dost olduk. Birlikte birçok çekim yaptık. Gezdik, güldük, yedik, içtik. Çok derin bir arkadaş ve iyi bir sırdaş!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!