Bazen çıplakken şarkı yazıyorum

Güncelleme Tarihi:

Bazen çıplakken şarkı yazıyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

19-20 Haziran’da Santralİstanbul’da gerçekleşecek Efes Pilsen One Love Müzik Festivali’nin yıldızlarından biri de Sophie Ellis-Bextor. Eğlenceli şarkılarının yanı sıra güzelliğiyle de ün salan İngiliz şarkıcı, pazar akşamı sahnede olacak. Ağustos ayında çıkacak yeni albümündeki şarkıları da ilk kez bu konserde seslendirecek!

Haberin Devamı

Sizi Türkiye’de izleyeceğim için çok mutlu olduğumu söylemem lazım. Siz Türkiye’deki ilk konseriniz için neler     hissediyorsunuz?

- Daha önce bir kez “Groovejet”i seslendirmek için ülkenize gelmiştim ama bu seferki canlı şov için gerçekten sabırsızlanıyorum. Çok eğlenceli olacağından eminim. Türkiye hakkında da kötü bir şey duyduğumu söyleyemem.

Türk dinleyicileriniz için bir sürpriziniz var mı?

- Daha önce hiçbir yerde söylemediğim şarkılarımı seslendireceğim. Bu da benim ve grubum için ilginç olacak.

Bu şarkılar, ağustos ayında çıkacak yeni albümünüz “Straight to the Heart”ta yer alan şarkılar mı?

- Evet, yeni albümümdeki beş-altı parçayı seslendireceğim.

YENİ ALBÜMÜMLE GURUR DUYUYORUM

Benim için en güzel şarkınız “Murder on the Dance Floor”. Sizin için seçim yapmak zor olabilir ama hangi albümünüz ya da şarkınız için “en iyisi buydu” diyebilirsiniz?


- Bence en iyisi “Straight to the Heart”. Bu albümümle gurur duyduğumu rahatlıkla söyleyebilirim ama hâlâ eski albümlerimdeki şarkılarımı söylemeyi de çok seviyorum.

Yeni albümün müzik kariyerinizin 10’uncu yılına denk gelmesi tesadüf mü yoksa bu bir kutlama albümü mü?

- Sanırım bu bir kutlama... Ben şanslı bir kızım ve şu günlerde üzerimde daha az baskı hissediyorum. Böyle olunca da bütün bu süreç daha eğlenceli hale geliyor.

“Straight to the Heart” nasıl bir çalışma oldu? Diğer albümlerinizden daha mı farklı?

- Diğer üç albümümden daha hareketli ve elekro... Bu albüm insanı daha çok dansa teşvik eden türden. “Straight to the Heart”ın mutluluk veren, pozitif ve sofistike olmasını istedim. Bunun olması için de inanılmaz heyecan verici ve yetenekli insanlarla çalıştım.

PANTOLONUMUN ÜZERİMDE DURMASINI TERCİH EDERİM

Bir röportajınızda evde çıplak dolaşmayı sevdiğinizi söylemişsiniz, bu doğru mu?


- Hayır! Ben pantolonumun üzerimde durmasını tercih ediyorum! (Gülüyor) Sadece “Eğer insanlar çıplak olmak istiyorlarsa, bırakın soyunsunlar” demiştim. Ama bu kendim için değildi!

Gerçekten mi? Peki hiç çıplakken şarkı yazmadınız mı?

- Daha önce hiç böyle bir soru sorulmamıştı! Bazen duşta ya da banyoda beste yapıyorum. Sanırım bu sorunun cevabı “bazen”. Fakat bu bir kural değil tabii, her zaman öyle yaptığımı söyleyemem. Kuşkusuz, diğerleriyle birlikte çalışırken yapmıyorum! Böyle tanınacağım sanırım! (Gülüyor)

Modellik de yapıyor musunuz, yoksa düzgün fiziğinizden ötürü mü böyle bir yakıştırma yapılıyor?

- Gerçek anlamda modellik yaptığımı söyleyemem. Sadece Rimmel adlı markanın reklam yüzlerinden birisiyim.

Son olarak Türkiye hakkında bir fikriniz olup olmadığını sormak istiyorum...

- Sadece kalabalık yerlerin harika olduğunu biliyorum. Yani, en azından duyduğum bu! Bakalım, çok yakında kendim göreceğim...

Haberin Devamı

MÜZİK ENDÜSTRİSİ MAYMUN İŞTAHLI

“Çok şanslı olduğumu biliyorum ve bunu hafife almıyorum. Müzik endüstrisi çok maymun iştahlı, özellikle de pop dünyası. Bu yüzden her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Zaman ayırmaya değecek parçaları seçip onlar üzerinde yoğunlaşıyorum. Bir de çok eğleniyorum ama işimi çok ciddiye alıyorum. Çünkü hayranlarımın daha azını hak etmediğini düşünüyorum.”  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!