Bayram alışverişinde son fırsatlar

Güncelleme Tarihi:

Bayram alışverişinde son fırsatlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2008 00:00

Daha bayram gelmeden alışveriş telaşı gelir. Bayram alışverişini son dakikaya bırakanlar indirim fırsatından sonuna kadar yararlanıyor. Çocuk, kadın ve erkek giyiminden kozmetik ve ev tekstiline kadar pek çok markada yüzde 50’ye varan indirimler var. Özel kampanyalar ve kredi kartlarına yapılan taksitler de bayram hediyesi gibi.

TEPEDEN TIRNAĞA BAYRAM HAZIRLIĞI

Kazançlı pazar

Colin’s’te pazar gününe kadar yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor. Gençler ve GNC TURKCELL’liler ise, bu indirim oranlarının üzerinden artı olarak yüzde 25 ekstra indirimden daha faydalanıyor. Colin’s, Jean Koleksiyonu’na ek olarak, kumaş, kanvas, kargo pantolonlar, triko, hırka, gömlek, t-shirt, sweat, çanta, ayakkabı, bere-atkı-eldiven, cüzdan gibi seçenekler sunuyor.

İşkadınlarına da bayram

Stefanel, bayram alışverişlerinizde yüzde 30 indirim sağlıyor. Bu sezon bol ceketler, yüksek belli pantolonlar, yumuşak jarse ve çan pantolonlar öne çıkıyor. Balon ve kalem etekler, elbiselerde kadife ve ipek kumaşlar ile geometrik desenler de özellikle çalışan kadınlara sesleniyor.

Renkler ve zevkler daha ucuz

United Colors of Benetton’un Kış Koleksiyonu yüzde 50’ye varan indirimli fiyatlarla. Koleksiyonda her zevke uygun kaşmir ve yün trikoların yanı sıra, kış boyunca sıcacık tutacak palto, kaban ve montlar da bulunuyor.

Romantik bir kış

Sisley Kış Koleksiyonu, yüzde 30 indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Sezonun gözdesi pliseli trikolar, romantik penyeler, derin dekolteli ve transparan bluzlar, kapüşonlu mantolar ve kürklü kabanlar, indirim avantajıyla.

Deri ürünlerinde fırsat

Tergan, 31 Aralık’a kadar süren kampanyasında yüzde 40’a varan indirim fırsatı sunuyor. Kadın, erkek çanta ve ayakkabı modellerinin yanı sıra, viskilik, tavla ve satranç takımları, seyahat kitleri, cüzdan, kartvizitlik, sümen takımı gibi hediyelik alternatiflerine de sahip Tergan.

Outlet’te bile indirim var

Dockers Outlet’lerinde indirim kampanyası başladı. Yeni ve geçmiş sezon Dockers ürünlerine yarına kadar outlet mağazalarında yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Ayrıca 14 Aralık’a kadar Dockers satan bütün yetkili satış noktalarında "200 YTL’ye anında 50 YTL indirim" kampanyası var. www.dockers.com.tr

Her yaşa bayramlık

Silk&Cashmere yaşlılar için ağrılara iyi gelen, soğuğu tamamen kesen saf kaşmir bel kuşağından, bebeklerin tenine en iyi uyum sağlayan saf kaşmir battaniyeye kadar seçenekler sunuyor. Eşarp koleksiyonuysa 189 çeşit eşarptan oluşuyor. İndirim devam ederken tüm kartlarına 6 taksit imkanı da var.

Jean’de bayrama özel "Kış Mönüsü"

Bayram ve yeni yıl için gardıroplarına yeni giysiler eklemek isteyenleri, Mavi’de pek çok indirim bekliyor. 31 Aralık’a kadar, Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndan blue jeans ve bir ürün alanlar, Kış Mönüsü kapsamında yüzde 30 indirim; fırsat ürünlerinden herhangi birini alanlarsa yüzde 20 indirim avantajından yararlanabiliyor.

Puma’dan bayram hediyesi

Puma 1960 ve 1980’li yıllardan izler taşıyan "From the Puma Archive" koleksiyonuyla retro bir stil sunuyor. Aralık ayı süresince Puma mağazalarındaki ayakkabı, tekstil ve aksesuvarda satın alınan 2. üründe yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Puma Outlet mağazalarında ise "3 Al 2 Öde" kampanyası sürüyor.

ÇOCUKLARIN BAYRAM SABAHI

Toyiki’de şenlik başladı

Kız çocuklarının elinden düşürmediği oyuncak bebeklere ve yerinde duramayan erkek çocuklarının vazgeçemediği uzaktan kumandalı arabalara yepyeni özellikler katan Toyiki bayrama özel oranları değişen indirimler yapıyor.

Barbie ayakkabılarda indirim

Neta, bayram öncesi 69 YTL olan Barbie ayakkabıları 49 YTL’ye indirdi. Diğer ürünlerde ise yüzde 30’a varan indirimler var. Dünya markalarını tek çatı altında toplayan Neta’de, Benetton, Barbie, Kid Land, Poolly, Fisher Price, Rider Star, Lavista, Dr. Otto Bergmann ve Piccadilly gibi ünlü markalar yer alıyor.

Müze gezerken alışveriş

İstanbul Modern’in müze mağazasında indirim günleri başladı. İstanbul Modern Sanat Müzesi mağazasındaki belirli ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatı var.

Tel:(0212) 334 73 00

Sağlıklı bir yürüyüş

Kifidis ortopedik sağlık malzemelerinin yanı sıra Avrupa’dan ithal edilen bay, bayan ve çocuk ayakkabılarında da indirimler sunuyor. Kifidis, ithal ayakkabıların yeni sezona ait olanlarını yüzde 20, geçmiş sezona ait olanlarını ise yüzde 40’a varan indirimle satılıyor. Özel varis çorapları hariç, İbici marka abiye ve günlük çoraplar da yüzde 50 indirimli.

Şehrin ortasında tatil

Hilton ParkSA, İstanbul’un merkezi yeşil alanlarından Maçka Parkı yanındaki konumu, Boğaz manzarası, Nişantaşı’na yakınlığı ve özel Bayram konaklama fiyatlarıyla avantajlı seçenekler sunuyor. 7-12 Aralık arası geçerli konaklama paketinde, çift kişilik odada kahvaltı ve KDV dahil kişi başı fiyat 93 YTL’den başlıyor. İkinci odada yüzde 50 indirim fırsatının da sunulduğu bayram konaklama paketi dahilinde. Rezervasyon için: (0212) 310 12 00

Koçak’ta bayram rüzgarı

Koçak Pırlanta, bayrama ve yeni yıla özel indiriminde 31 Aralık’a kadar tek taş yüzük alana tek taş kolye hediye ediyor. www.kocakgold.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!