Batıl inançlı ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Batıl inançlı ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2006 00:00

Ünlülerin de batıl inançları var. Kimi hayaletlere inanıp satın aldığı villaya girmiyor, kimisi ise ayın 13’ünde başına kötü bir şey geleceğinden korkup hiçbir şey yapmıyor.

13. cuma korkusu

Justin Timberlake, birçok batıl inanca sahip. Örneğin, ayın 13’ü cumaya denk gelirse o gün hiçbir iş yapmıyor. Yapmaya kalkışırsa başına mutlaka kötü bir şey geleceğine inanıyor. Genç şarkıcı, kara kedinin önünden ve merdiven altından geçmenin de kötü şans getireceğine inanıyor.

Britney 10 yaşında ünlü olacağını öğrendi

Britney Spears ilginç öyküsünü şu sözlerle anlatıyor: "10 yaşındaydım. Bir gün annemle New Orleans’ta yolda yürüyorduk. Kadının biri karşımıza dikildi, gözlerini benden ayırmadan anneme ’Bu kız çok ünlü olacak. Onun sayesinde adınızı duymayan kalmayacak’ dedi. O gün annem de ben de bu sözleri önemsemedik". Seksi şarkıcı, şimdi o esrarengiz kadının sözlerinin kulaklarında çınladığını belirtiyor. Bu olayın hayatına yön verdiğine inanan ünlü şarkıcı, önemli kararlar almadan önce medyumlara danışıyor.

Hayaletli villa kabusu

Beckham çifti, üç yıl önce, Güney Fransa’da muhteşem bir villa satın almıştı. Fakat ünlü çift, üç yıldan bu yana villada bir gece bile geçirmedi. Bunun nedeni, cinayete kurban giden villanın eski sahibinin hayaletinin hálá villada olduğu iddiaları.

Yatak odasını değiştirdi

Matt Dillon, yatak odasının düzeninin değişmesi gerektiğini aksi halde şeytan ruhlu bir çocuğun babası olacağını söyleyen medyumun dediklerine harfiyen uymuş. Aktör ayrıca, Uzakdoğu felsefesiyle yakından ilgileniyor.

Ruhlarla konuşuyor

Winona Ryder, daha önce defalarca dünyaya geldiğini iddia ediyor. Yıldız ayrıca genç yaşta ölen bir akrabasının kendisini yönlendirdiği kanısında. Genç yaşta ölen kadın akraba, Winona Ryder’ın yaşındaymış ve de çok başarılı bir kemancıymış. Ryder, genç kadının ruhunun kendisini yalnız bırakmadığını belirtiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!