Başarı benim kanımda

Güncelleme Tarihi:

Başarı benim kanımda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2011 17:35

Ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için Türkiye’ye gelen Paris Hilton, iş dünyasındaki başarısının sırrını açıkladı: “Başarı benim kanımda. Hilton ailesinden gelen bir şey bu.”

Haberin Devamı

PARİS HİLTON'UN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI

HILTON otellerinin dünyaca ünlü varisi Paris Hilton, kendi adını taşıyan ve Divarese mağazalarında satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için İstanbul’a geldi. Hilton, dün Akaretler’deki W Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya bir saat gecikmeli gelen Hilton, otomobilinden iner inmez mağaza vitrininden yansıyan görüntüsüne bakarak kıyafetine çekidüzen verdi. Basın toplantısına gösterilen yoğun ilgi, salonda izdiham yaşanmasına neden oldu. Hilton, görüntü kapma yarışındaki muhabirlere uzun uzun poz verdi.

Türk kadını çok zarif 

“Türk kadınının stilini çok beğendim. Gerçekten çok hoş ve zarif giyiniyorlar” diyen ünlü yıldız, Türk kadınına kendi adını taşıyan ayakkabılar giydireceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Ayakkabıdan güzellik ürünlerine, çantadan parfüme kadar 17 farklı ürün markası bulunan Hilton, iş dünyasında elde ettiği başarının sırrını da genlerine bağladı: “Başarı benim kanımda. Hilton ailesinden gelen bir şey bu. Çok çalışıyorum ve çalışmayı da çok seviyorum. Her gün farklı bir ülkede uyanıyorum. Bundan sonra da yapacağım çok şey var. Televizyon şovu yapmayı, Filipinler’de beach club açmayı düşünüyorum. Oyunculuk ve albüm çalışmalarıma da devam edeceğim. Ayrıca yakın zamanda kitap yazacağım.” Konuşmasının ardından ayakkabılarıyla poz veren Hilton, sempatik tavırlar sergiledi.

Haberin Devamı

 8. ziyaret

Basın toplantısındaki konuşmasına Türkiye’ye sekizinci kez geldiğini belirterek başlayan Paris Hilton, “Türkiye, mimarisi, yemekleri ve kültürünü çok sevdiğim bir ülke. Herkes çok sıcak ve beni çok güzel karşıladılar” dedi.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!