Babasının oğlu

Güncelleme Tarihi:

Babasının oğlu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2010 10:07

Haberin Devamı

Funda zayıfladı
sıra Kubat’ta
Bayramda farklı şehirlerde konserler veren Funda Arar ve Kubat, Günay sahnesinde buluştu. Birbirlerinin bayramını kutlayan ikili, basın mensuplarının sorularını da birlikte yanıtladı. Doktor kontrolünde kilo verdiğini belirten Arar, Kubat’ın da kilo vermesi için uğraştıklarını söyledi. Diyet yaptığını açıklayan Kubat ise “Üç kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Ama kebaptan nasıl vazgeçeceğim, işte onu bilemiyorum” dedi.
Serdar BENLİ

Ayşe’nin keyfi yerinde
Bayram tatilini İstanbul’da geçiren oyuncu Şebnem Özinal ile işletmeci eşi Şefik Öztek, geçtiğimiz gün 2 yaşındaki kızları Ayşe’yle Astoria’daydı. Kızlarını alışveriş merkezinin oyun salonuna götüren çift, burada keyifli vakit geçirdi.

Yanıt yok
İki ay önce evlenen Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Belçika Güzeli Zeynep Sever, önceki gece Bebek’teki Kırıntı’daydı. Çıkışta habercilerin sorularını yanıtsız bırakan çift, plakası olmayan Bentley marka otomobillerine binerek oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

Bursa’ya ‘Güneş’ doğdu
Burcu Güneş, Kurban Bayramı’nın son gecesi Bursa’daki Almira Otel’de sahneye çıktı. Derin yırtmaçlı kostümüyle ilgi odağı olan ve son albümünde yer alan şarkıları seslendiren Güneş’i, yaklaşık 500 kişi dinledi. Ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında sevgilisi Serkan Keleş de vardı.

Babasının oğlu
Kurban Bayramı’nı çalışarak geçiren Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’tan döner dönmez soluğu oğlu Ali Sadi’nin yanında aldı. Önceki gün Ali Sadi’yi İstinye Park’a götüren ünlü şovmen, çıkışta “Oğlumu oyun merkezine götürdüm, çok eğlendik” dedi. Erbil valenin otomobilini getirmesini beklerken, şakalaşmak isteyen minik Ali Sadi babasının bacaklarına dolandı... Büşra BOZOK

Nouma’dan çiftetelli
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma, önceki gece arkadaşlarıyla Asmalımescit’te görüntülendi. “Bu gece bar yok. Yemek yedik, eve gidiyoruz” diyen Nouma, yol kenarında saz çalan adamı görünce yerinde duramayıp oynamaya başladı. “Yok Böyle Dans” yarışmasında danstaki hünerlerini sergileyen Nouma, bu kez de gazetecilere çiftetellide ne kadar başarılı olduğunu gösterdi... Serdar BENLİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!