Babası evlenince Zehra çok ağladı

Güncelleme Tarihi:

Babası evlenince Zehra çok ağladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 09:50

“Doktorum” programına katılan Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun yeniden evlenmesinin kızları Zehra’yı çok üzdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

ZEHRA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ  

HÜLYA Avşar, dün sabah Kanal D’de yayınlanan “Doktorum” adlı sağlık programına konuk oldu. Yayında kızı Zehra hakkında açıklamalar yapan Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile boşanma sürecinde onun olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösterdiğini söyledi. Avşar, “Zehra’ya Kaya ile ayrılığımızı çok neşeli anlattım. ‘Artık iki evimiz olacak, baban başka bir ev daha tuttu’ dedim. Ama babası evlendiğinde Zehra çok üzüldü ve çok ağladı” dedi. 3.5 yıl aşk yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı Sadettin Saran’ın Zehra’yla çok iyi anlaştığını da belirten Hülya Avşar, “İlişki yaşadığım kişi, Zehra’nın gönlünü almayı başarmıştı. İkili ilişkilerde de benim için önemli olan kızımdır. O yüzden ilişkimi doğru düzgün yaşayamıyorum. Evlenmeyi de düşünmüyorum. ‘Çocuk sizi bırakıp gidecek, o yüzden eş önemlidir’ zihniyetine inanmıyorum” diye konuştu.
 
Her şeyi vaktinde yaşasın  

Hülya Avşar, 13 yaşındaki kızı Zehra ile ‘makyaj’ konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi: “Zehra’yla en çok tartıştığımız konu, makyaj yapması. Bir gün teyzesinden makyaj yapmak için izin istemiş, teyzesi de dayanamamış ‘tamam’ demiş. Zehra gözlerine kalem çekmiş. O gün hevesi kırılmasın diye bir şey söylemedim. Ama sonrasında izin vermedim. Ona iyilik yaptığımı düşünüyorum. Ben 16-17 yaşlarındayken ilk kez rimel sürdüğümde çok heyecanlanmıştım. Zehra’nın da her şeyi vaktinde yaşamasını istiyorum.”
    
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!