Baba Candır 41.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 41.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 09:25

TRT 1’in sevilen aile dizisi Baba Candır, bu hafta yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizinin son bölümünde Levent’in gelişi ortalığı karıştırmıştı. Salih’in hastalığının ciddileşmesi herkesi üzer. Baba Candır sezon finali olan 41.bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Mf Yapım, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Baba Candır, 41. Bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölümde, düğün dernek eksik olmayacak. Çifte düğün hazırlığında olan, Emrecan ve Ceylan ve Haluk Ece çifti sonunda evleniyor! Sezon finali olan 41.bölümde yaşanacaklar ve daha fazlası haberimizde..

Baba Candır yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1'de!

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 40.Bölümünde Haluk Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler. Ceylan’ın dedesi Emrecan’ı şeflik sınavına tabi tutar. Saçının kırmızıya boyanmasında İsteme günü aksilikler Haluk’un peşini bırakmaz. Haluk lanetlendiğini düşünmeye başlar. Nermin Müjde’nin parmağı olduğunu öğrenir ve intikam planı yapar.

Baba Candır 41.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - izle


Levent’in gelişi ortalığı karıştırır. Levent’ten Emrecan’ın başkasıyla evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan’ı alıp Ürgüp’e dönmek ister. Salih Levent’in Ece ile olan ilişkisini öğrenir. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin’e çok kızıp bir süre gözüne gözükmemelerini söyler ve istemeyi iptal eder. Salih’in hastalığı şiddetlenir. Adnan Salih’in hastalığını daha detaylı araştırmaya karar verir. Emrecan Ceylan’ı istemek için Mehmet Dede’yi, Haluk Ece’yi istemek için Salih’i ikna etmeye çalışır. Çifte isteme gerçekleşecek midir? Salih Ece’yi affedecek mi? Haluk Ece’yi isteyebilecek mi? Emrecan Ceylan’a layık olduğunu Mehmet Dede’ye kanıtlayabilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak?

BABA CANDIR 41.BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

Haberin Devamı

KONUSU
Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Ancak üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar.
Aslında bu durum Salih’in de işine gelmektedir; çünkü, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları
vardır. Baba Candır tüm hızıyla devam ediyor!

KARAKTERLER

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu: HALUK
Haluk büyük bir inşaat holdingi sahibi olan Hasan’ın 32 yaşındaki oğludur. Yurt dışında okuduğu için babasından yıllarca uzak kalmıştır. Okulu bitince babası onu şirketin yönetim kurulu başkanı yapmış ama baba oğulun ilişkisi patron, çalışan ilişkisinden öteye gidememiştir. Haluk kendini kanıtlayabilmek için çok çalışıyor ama sert ve kontrolcü tavırlarıyla altında çalışanları hayatından bezdiriyordur. Haluk babasının asistanı Ece’ye sinir olmaktadır. Ece’nin babasına kendisinden yakın oluşu ve işinde hızla yükselmesi Haluk’a batıyordur.

Berna Koraltürk: ECE
Ece 30 yaşında Türkiye’nin büyük holdinglerinden birinde yönetici asistanlığı yapan genç bir kadındır. Yıllardır aynı şirkette çalışmış, disiplini ve çalışkanlığı sonucu hızla yükselerek holding patronu Hasan’ın sağ kolu olmuştur. Ece iş hayatında yükselebilmek için hayatını işine adayarak özel hayatını bir kenara itmiştir. Bu durum babası Salih’i üzse de Ece hayatından memnundur. Ece’nin tek derdi patronun şımarık oğlu Haluk’tur. Ece patronu Hasan beyi ne kadar seviyorsa oğlundan o kadar nefret ediyordur.

Haberin Devamı

Özgün Karaman: EMRECAN
23 yaşındaki Emrecan ailenin en küçük çocuğudur. Tam bir “Problem Çocuktur”. Hayatı boyunca neye elini atsa başarısız olmuş, başı beladan hiç kurtulmamıştır. Yarattığı problemlerin yarısından kıvrak zekası ve sevimliliği ile yırtmış, kalan yarısından ise onu babası Salih kurtarmıştır. Emrecan asi ruhlu ve tembel bir genç olmasına rağmen özünde iyi kalpli ve dürüst biridir. Emrecan’ın hatalı seçimleri ailesinin hep alay konusu olmuştur. Emrecan işsiz geçen iki yılının ardından iş bulup kendisini ailesine kanıtlamak ve özgürlüğünü eline almak istiyordur.

Melis Tüzüngüç: CEYLAN
Ceylan 23 yaşında Ürgüp’te yaşayan hayatını balon pilotluğu yaparak kazanan neşeli, yardımsever ve hayalperest bir genç kızdır. Ailesini yıllar önce bir trafik kazasında kaybetmiş komşular ve mahalleliler tarafından büyütülmüştür. Ceylan’ın hayatı 12 yaşındayken İstanbul’da okuyan bir grup çocuğun Kapadokya’ya geziye gelmesiyle tamamen değişir. Geziye gelen çocuklardan biri boğulma tehlikesi geçirince onu kurtaran Ceylan olur. Ceylan ve hayatını kurtardığı çocuk Emrecan, 11 yıl sonra İstanbul’da Ulus Parkında buluşup birbirleriyle evlenmek için söz verirler. Ceylan sözünü hiç unutmaz. İstanbul’a gidip Emrecan ile buluşacağı günün hayaliyle yaşar. O gün geldiğinde bavulunu toplar, Emrecan’dan sonra en büyük aşkı olan pilotluk okulunun broşürünü cebine katar ve İstanbul’a gelir. Ceylan ve Emrecan tesadüf eseri karşılaşırlar. Ceylan Emrecan’ı tanıyınca ondan verdiği sözü tutup onunla evlenmesini ister. Oysa Emrecan’ın kimseyle evlenmeye niyeti yoktur. Emrecan Ceylan’ın hayatını kurtardığı çocuğun ısrarla kendisi olmadığını söyler ama Ceylan ona inanmaz. Emrecan’ın evine yerleşir ve verdiği sözü tutmasını bekler. Zaman içinde Emrecan ve Ceylan yakınlaşacak gerçek çocuk ortaya çıktığında, Ceylan Emrecan’a duyduğu aşk ve o çocuğa karşı verdiği söz arasında kalacaktır.

Haberin Devamı

Settar Tanrıöğen: SALİH
Salih 55 yaşında karısı öldükten sonra üç çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalmış yufka yürekli bir yufkacıdır. Karısı genç yaşta bu hayattan göçüp gidince çocuklarına hem analık hem de babalık yapmıştır. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Salih bu durumdan memnun değildir çünkü onun gözünde çocukları hala küçüktür ve onun ilgisine ve korumasına ihtiyaçları vardır. Salih çocuklarının yaptığı her şey için kendini sorumlu hisseder ve onların hatalarını düzeltmek için büyük çaba harcar.

Haberin Devamı

Tolga Pancaroğlu: EGEMEN
28 yaşında ki Egemen işinde yükselmekte olan bir doktordur. Tıp fakültesinden birincilikle mezun olduktan sonra, onkoloji uzmanı olmuş ve bir hastanede, kanser araştırmaları üzerine çalışmaya başlamıştır. O da ablası gibi hayatını işine adamıştır. Fazladan nöbetlere kalıp, her işe koşuyordur. Egemen bir süredir hastanede pratisyen hekim olan Derya ile çıkıyor ama işini etkiler korkusuyla bu ilişkiyi herkesten saklıyordur. Genç yaşta kazandığı başarılar Egemen’in herkese tepeden bakmasına sebep olur. Egemen’in ukala tavırlarına en çok maruz kalan kişi ise kardeşi Emrecan’dır. Egemen Emrecan’ın adam olma zamanının geldiğini düşünüyor ve her fırsatta Emrecan’ı hizaya sokmaya çalışıyordur.

Tülay Bursa: NERMİN
50 yaşında ki Nermin kocasını kaybedip, tek çocuğunu evlendirince abisi Salih’in yanına yerleşmiş, abisinin çocuklarına elinden geldiğince analık etmiştir. Nermin tek arzusu genç yaşta dul kalan abisine helal süt emmiş bir kadın bulup onun yeniden evlendirmektir. Nermin abisinin çocuklarına çok yumuşak davrandığını, çocukların da bu yüzden çok şımardıklarını düşünüyor ve bunu her fırsatta dillendiriyordur. Nermin abisi istemese de eve gelecek bir kadının bu düzeni değiştireceğine inanır.

 

BAKMADAN GEÇME!