Baba Candır 34. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahne

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 34. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 08:26

Baba Candır 34. bölüm ile yarın akşam ekrana gelecek. Pazar günlerinin eğlenceli dizisi Baba Candır'da neler olacak? Ece evden mi kaçıyor? Salih Baba için heyecanlı dakikalar..Baba Candır yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

TRT 1'in eğlence dolu dizisi Baba Candır 34. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Haluk ve Ece kaçırılıyor. Salih baba Ece'nin evden kaçtığını düşünüyor. Baba Candır 34. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 33. Bölümünde gözlerini hastanede açan Haluk başucunda Salih Baba ve Hasan Başkanı görünce onlara Ece ile sözlendiğini açıklar. Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Emrecan ve Ceylan’ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır.

Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avustralya’dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta; Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı? Damla’nın Avustralya’dan gelen gizemli misafiri kim? Bütün bu soruların cevabı “Baba Can’dır”ın 33.Bölümünde…

Haberin Devamı

BABA CANDIR 34. BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmen :Yusuf PİRHASAN

Yapımcı :MF Yapım

Tarih :Her Pazar - 19.55

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

 

BAKMADAN GEÇME!