Azgın tekelere uygun eş

Güncelleme Tarihi:

Azgın tekelere uygun eş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 00:00

Şov dünyasının kahramanlarının şöhrete ulaştıktan sonra daha genç sevgilileri tercih etmeleri her dönem olağan karşılanmıştır. Peki ya her şey tam tersi olsa ve her ünlü kendi yaşıtı bir sevgiliye ya da eşe sahip olsaydı? İşte bu soruyu US dergisi sizler için cevapladı.

Tavşan Kızlar’ın büyükbabası olmak bu olsa gerek... 81 yaşındasınız ve dünyanın en güzel kadınlarıyla birliktesiniz. Playboy’un kurucusu Hugh Hefner, Holly Madison (27), Bridget Marquardt (33) ve Kendra Wilkinson (22) ile birlikte. Yaşlı kurda önerilen isimler ise üç emektar dizi yıldızı; Maya Angelou (79), yine Charlotte Rae (81) ve Cloris Leachman (81).

Jack Nicholson (70) sevgilileriyle pek ortalıkta gözükmeyi sevmiyor. US editörleri ünlü aktörün yaşına uygun sevgili önerileri sunmuşlar: Sophia Loren (72), Judi Dench (72), Rue McClanahan (73)...

Kevin Costner (52), eşi Christine (33) ile tanışıncaya kadar kendinden küçük kimseyle aşk yaşamadığını söylüyor... Usta aktöre uygun eş adayı olarak Oceans 13 ile yıldızı tekrar parlayan Ellen Barkin (53) tavsiye edilmiş.

James Woods (60), kendisinden tam 39 yaş küçük Ashley Madison (21) ile birlikte. US editörleri usta aktöre ünlü oyuncu Diana Keaton’ı (61) uygun görmüşler.

CNN’in ünlü talk-show yıldızı Larry King’in (73) bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinin bir nedeni de kendisinden tam 47 yaş küçük olan eşi Shawn (26) olsa gerek. Yaşlı kurda Yoko Ono (74) önerilmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!