Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı

Güncelleme Tarihi:

Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 08:47

İster uzun soluklu olsun ister kısa süreli, ayrılık acısını yaşayan herkesin kalbine dokunan bir şarkı vardır. Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı ile teselliyi müzikte bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrılık acısını yaşıyorken dinlediğiniz şarkılar size onu hatırlatıyor olabilir. Bir yandan teselli arıyor bir yandan özlem duyuyorsanız kalbinizin acısını müzikle dindirin; unutmayın müzik ruhun ilacıdır.

Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı;

1. Sezen Aksu - Kolay olmayacak

Yılların eskitemediği nice şarkılara hayat veren Sezen Aksu şarkılarından ayrılık ve teselli adına çok sayıda şarkı bulabilirsiniz. Biraz küskünlük biraz da özlem içeren şarkıda geçen "Kolay olmayacak elbet üzüleceğim" diyerek unutmaya dair düşüncelere dalıp gideceksiniz.

Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı

2.  Nev - Susma

İlişkinizdeki sorun acaba iletişimsizlik miydi? diye kendinize soruyorsanız "Susma bir şey söyle biraz olsun yardım et" nakaratı ile söz ve müziği Nev'e ait Susma şarkısı problem çözümleri üretme aşaması üzerine düşünmenizi ve belki de yüzleşmenizi sağlayacak.

Haberin Devamı

3. Göksel - Acıyor

Göksel' in melankolik parçalarından biri olan "Acıyor" parçası, ilişkilerdeki kırgınlıkların hikayesini anlatıyor. Şarkıya eşlik ederken elinizi kalbinize götürüp şarkının duygusallığı ile "acıyor" diyecek ve kendinizi şarkı ile dertleşirken bulacaksınız.

4. Şebnem Ferah - Hoşçakal

Türk müziğinin güçlü seslerinden biri olan Şebnem Ferah' ın "Hoşçakal" parçası ile biten ilişkiniz üzerine düşünürken siz de kendiniz ile biraz özeleştiri yapacaksınız. Bu şarkıyla geçmişe sünger çekmek isteyenler kendilerini az da olsa yüreklendirmiş olacak.

Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı

5. Sertap Erener - Unutursun

Bir ilişkiyi bitirdikten sonra ayrılık psikolojisiyle depresyona girme olasılığınız oldukça fazla. Hem acılarınızı göğüslemek hem de karşı tarafa da biraz hak vererek kendinize "Unutursun" demek, artık bazı şeylerin geçmişte kaldığını size gösterecek.

6. Atiye - Sor

Atiye' yi daha çok hareketli şarkılardan hatırlasak da yeni slow şarkısı "Sor" oldukça beğenildi. "Sor" parçasıyla "Ama ben bilirim, ben çektim, kalbime gömdüm." diyerek yeni başlangıçlar için kendinizi motive edebileceksiniz.

Haberin Devamı

7. Emre Aydın - Bu Kez Anladım

Yalnızlık şarkılarından tanıdığımız Emre Aydın'ın bu şarkısı ile, aşklarda da dibe vurulabileceğini hatırlayarak "Bu kez anladım" diyebileceksiniz.

Ayrıldıktan sonra dinlenmesi gereken 7 şarkı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!