Ayla Dikmen'in esrarengiz hayranı

Güncelleme Tarihi:

Ayla Dikmenin esrarengiz hayranı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 13:53

Birçok insan, “Issız Adam”ın marşı haline gelen “Anlamazdın” şarkısını, filmden çok daha önce bilse de yeni nesil 70’lerin ünlü pop sanatçısı Ayla Dikmen’i bu şarkıyla tanıdı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb1b77f018fbb8f8ab88c6
Fakat Ayla Dikmen’in zamanının büyük aşk olarak haberler manşet olan bir de aşk hikâyesi var. Şarkısıyla adeta filmin anlatıcısı olan Ayla Dikmen ve neredeyse 23 yıl nişanlı kaldığı Enis Berki aşkının hikayesi 1968 yılında başlıyor. Ama bu aşk hikâyesinin sadece 22 yıl sürmesi Dikmen’in erken yaşta hayata veda etmesiyle daha da unutulmaz hale geliyor.

 

Ölümünün ardından mezarı başına giden Ayla Dikmen hayranları her zaman taze çiçeklere rastlıyorlardı. Uzun süre kimin olduğu bilinmeyen bu esrarengiz kişinin daha sonra Enis Beki olduğu ortaya çıktı.

 

Haberin Devamı

Berki daha sonra yaptığı söyleşilerde, her ölüm yıldönümlerinde, anlamlı günlerde mezarını ziyaret ederek çiçek götürdüğünü ve dua okuduğunu söyledi. Mezarı başına her gittiğinde bir de hoca götürdüğünü, sonra kendisiyle sohbet ederek özlediğini anlatarak aşkını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!