Avare'nin Şiiri

Güncelleme Tarihi:

Avarenin Şiiri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 11:11

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, seyahat etmeyi çok seviyor. Çeşme, Uludağ ve Mardin’e sık sık gidiyor.

Haberin Devamı

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

GİTTİ GİDER

Gönül!
Kararın bulurum
Ten yıpranır elden gider
Üstüne kilit vururum
Kul köle kurban olurum.
Can çekişir elden gider
İki gözüm iki çeşme
Düşerim canın peşine
Yâr tükenir elden gider.

Bedri Rahmi Eyuboğlu

SEYAHATTE NE OKUYALIM

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BU KİTABI ÖNERİYOR

Hakan Günday
Kinyas ve Kayra
Doğan Kitap

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, seyahat etmeyi çok seviyor. Çeşme, Uludağ ve Mardin’e sık sık gidiyor. Çeşme’nin denizini Uludağ’ın karını çok beğeniyor. Yurtdışında Barselona ve Budapeşte’yi büyülü ve ilginç buluyor. İlk fırsatta Tibet ve Güney Amerika’yı görmek istiyor. Engin Altan Düzyatan, Avare okuyucularına Hakan Günday’ın “Kinyas ve Kayra” adlı kitabını öneriyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

CEM ÖZKAN BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Şebnem Ferah
Benim Adım Orman
Pasaj Müzik

Haberin Devamı

Müzisyen Cem Özkan, doğa turları yapmayı seviyor. Bodrum Gümüşlük’ü sessiz ortamı yüzünden seviyor. Karadeniz kıyılarının temiz oksijeni, doğası ve manzarası hoşuna gidiyor. İlk fırsatta Peribacaları’nı görmek istiyor. Yurtdışında Paris ve Floransa’nın tarihi dokusunu beğeniyor. Barselona’ya seyahat etmek istiyor. Cem Özkan, Avare okuyucularına Şebnem Ferah’ın “Benim Adım Orman” isimli son albümünü öneriyor.


AVARE’NİN ÖNERİSİ

Ablamın Mutluluk Fotoğrafı
Richard Yates
Doğan Kitap

Richard Yates’in bu ay Doğan Kitap etiketiyle yayımlanan kitabı Ablamın Mutluluk Fotoğrafı, dokunaklı, gerçekçi ve acıklı bir hikaye anlatıyor. Konusu kısaca şöyle; Sarah ve Emily küçük yaşlardan beri birbirlerinden çok farklı iki kardeştir. Ablası Sarah’ya hayran olan, bir yandan da babasıyla daha yakın olduğu ve mutlu bir evlilik yaptığı için onu kıskanan Emily kendisine daha tekinsiz bir yol seçer ve tatminsiz aşklar yaşar.
Duygusal bağları sürse de, iki genç kadının arasındaki mesafe gitgide açılır. Bir trajik olay yaşamlarını tümden değiştirince iki kardeşin ilişkisi de bundan etkilenir.
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!