Avare

Güncelleme Tarihi:

Avare
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2005 01:28

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

AVARE'NİN ŞİİRİ

ÇILGAR

Oralar yazın mı hálá, güpgüzel midir

Gayri şarapsadım ben, İstanbulsadım

Kuşladıysa gözlerimi bir sakar tavan

Sensiz günlerimi çarçur etmek içindir

Ama pörsümüş, gül bitine karmış bir sarı

Siner külçelenir tá evimde barkımda

Pelit acısından yavuz bir özlem kiri

Yu canım usulcacık

Sen bunca umudumun çılgarı

Göğü maviltir bir kırlangıç yakamoz

Balıklar debreşir suda

METİN ELOĞLU

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Babil’in Kervan Taciri

George S. Clason
/Goa Basım Yayın

Babil’de yaşayan dünyanın en zengin adamı Arkad’ın eski arkadaşlarına anlattığı hikayelerden oluşan Babil’in Kervan Taciri 138 sayfalık bir roman. Farklı bir kişisel gelişim kitabı olan Babil’in Kervan Taciri’nde yazar, Arkad’ın nasıl zengin ve bilge biri olduğunu, okurlara gelişim önerileri sunarak veriyor. İhtiyar Arkad, arkadaşlarına verdiği tavsiyelerle okurların hayatına da ışık tutuyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

AYLİN ASLIM BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Seni Kendime Sakladım Duman / NR1 Müzik

Gülyabani adlı son albümü ve verdiği konserlerle dikkat çeken Aylin Aslım seyahate çıkmayı çok seviyor. Son dönemde sadece iş sebebiyle seyahat edebildiğini söyleyen şarkıcı, seyahatin her türlüsüne bayılıyor. Uzun mesafeli yolculuklardan ve özellikle de başka ülkelere gitmekten keyif alan Aslım’ın en sevdiği ülke ise İngiltere. Aslım Avare okurlarına Duman’ın yeni albümü Seni Kendime Sakladım’ı dinlemelerini öneriyor.

NE OKUYALIM

AHMET ÜMİT BU KİTABI ÖNERİYOR

Taşıyıcı Çağan Dikenelli +1 Kitap

Seyahate çok sık çıkan ünlü yazar Ahmet Ümit için seyahat etmek tarihi ve bir şeyler öğrenebildiği yerlere gittiği zaman anlam kazanıyor. O güneşin altında yatarak yapılan tatilden bir şey anlamayanlardan. Bir tutkusu da seyahate çıkmadan önce gideceği yerlerle ilgili kitaplar okumak. Nemrut, Mardin, Antep, Antakya, Kapadokya ve Asos yurtiçinde, St. Petersburg ise yurtdışında en sevdiği yerler. Ümit’in Avare okurlarına önerisi, Çağan Dikenelli’nin Taşıyıcı adlı romanı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!