Avare

Güncelleme Tarihi:

Avare
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2005 00:07

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

AVARE'NİN ŞİİRİ

MASAL

Çocuk gönlüm kaygılardan ázáde

Yüzlerde nûr, ekinlerde bereket;

At üstünde mor káküllü şehzade;

Unutmaya başladığım memleket,

Şakağımda annemin sıcak dizi,

Kulağımda falcı kadının sözü,

Göl başında padişahın üç kızı,

Alaylarla Kafdağına hareket.

Orhan Veli

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Bir Gün

Ayşe Kulin

Everest Yayınları


Ayşe Kulin son romanında, herkesin payına düşmüş bir kabusun öyküsünü kaleme almış. Güneydoğu’nun sorunlarını iki kadının yaşantısının arkasında ele alan Bir Gün, Güneydoğu’da yaşananları iki tarafın, iki ucun da yaşamından kesitleri gözönüne sererek anlatıyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

FATİH ERKOÇ BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Fatih Erkoç seyahat etmeyi çok sevdiği gibi sevmeyen bir insan da düşünemiyor. Albüm çalışmalarının yoğunluğundan dilediği kadar çok seyahate çıkamıyor ama en çok motosiklete atlayarak yolculuk etmeyi seviyor. Tam bir Bodrum aşığı olduğunu söyleyen Erkoç, seyahatteyken yanına alabildiği kadar çok CD alıyor. Avare okurlarına önerisi Toni Braxton’ın Secrets adlı albümü.

NE OKUYALIM

NURAN DEVRES BU KİTABI ÖNERİYOR

Seyahat etmeye tutkun olan ünlü senarist Nuran Devres yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri arasında ayrım yapamıyor. Amerika, Roma ve Karayip Adaları’na, özellikle gemi seyahatlerine düşkün olan Devres yazdığı dizilerin sayısı arttıkça eskisi kadar çok seyahat edememekten yakınıyor. Yolculuklarında ve tatil sırasında kitabını elinden düşürmeyen Devres, Avare okurlarına Sidney Sheldon’ın Karanlık Korkusu adlı kitabını öneriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!