Asla Vazgeçmem dizisinin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem dizisinin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:08

Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in son yayınlanan bölümünün ardından hayranları merakla 44.bölümün fragmanını merak ediyordu. Asla Vazgeçmem'in yeni bölümünde Nur büyük bir şok yaşayacaktır. İşte Asla Vazgeçemem 44.bölümde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem yeni bölümde Yiğit ve Nur, Hafize’nin ölümünden sonra bir araya geliyorlar. İki aşık “Bir daha vazgeçmeyeceğiz” diyerek de aşklarını daha güçlü hale getiriyorlar. Yalnız bu anlara İclal’in annesi de şahitlik ediyor.

NUR TEHLİKEDE!

Asla Vazgeçemem son bölümde Nur evinde bulunduğu sırada gizli bir el elektrikleri kesiyor ve kapıyı çalıyor. Nur aşağıya inip kapıyı açtığı anda o adamla yüz yüze geliyor. O adam kim?

 ASLA VAZGEÇMEM HAYRANLARINI ŞOKE EDEN AYRILIK!

‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman, senaryo gereği dizideki partneri Amine Gülşe ile öpüşünce sevgilisi Almeda Abazi kıskançlık krizine girdi ve çift ayrıldı

Türkiye güzeli rol arkadaşıyla öpüştü, dünya güzeli sevgilisiyle ayrıldı! Tolgahan Sayışman’ın SHOW TV’nin beğenilen dizisi ‘Asla Vazgeçmem’de birlikte kamera karşısına geçtiği 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile öpüşmesi, 2008 Dünya Güzeli sevgilisi Almeda Abazi’yi çileden çıkardı.

Haberin Devamı

TARTIŞIP EVİ TERK ETTİ

Asla Vazgeçmem’in 42’nci bölümünü birlikte izleyen Sayışman ile Abazi, öpüşme sahneleri sırasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp krize dönüşmesiyle Abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan sevgililer tartışmanın sonucunda ayrılık kararı aldı.

BAKMADAN GEÇME!