Asla Vazgeçmem 39. bölümünde Yiğit'in babası - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 39. bölümünde Yiğitin babası - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 22:38

Asla Vazgeçmem 39. yeni bölüm fragmanı yayında! Bu akşam ekrana gelen Asla Vazgeçmem 38. son bölümünde Yiğit, yıllar sonra babası ile karşılaşmıştır. Yiğit'in şoke olduğu son bölümden sonra şimdi yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Show TV'nin başarılı dizisi Asla Vazgeçmem'de heyecan bir an bile olsun eksik olmuyor. Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay ve Ümit Yesin gibi usta oyuncuların rol aldıkları Asla Vazgeçmem dizisinin 18 Şubat'ta yayınlanan 38. bölümü nefesleri kesti. Yiğit'in yıllar sonra babasıyla karşılaştığı ve şoke olduğu son bölüm merak uyandıran bir sahne ile bitti. Şimdi ise yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Peki; Asla Vazgeçmem 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her Perşembe akşamı Show TV'de ekrana gelen Asla Vazgeçmem'in 39. bölüm fragmanı yayınlandı.

ASLA VAZGEÇMEM 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ASLA VAZGEÇMEM 38. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

18 Şubat Perşembe akşamı Show TV'de yayınlanan Asla Vazgeçmem 38. bölümünde her bölümde olduğu gibi heyecan eksik olmadı. Bu bölümde; Nur, Yiğit'e daha yakın olmak ve onu geri kazanmak için Yiğit'in yan evini kiralamıştır. Öte yandan Cahit'i ikna ederek Kozan şirketinde işe başlamıştır.

Haberin Devamı

Nur'un bu girişimleri İclal'i delirtmektedir. Ancak İclal sakladığı sır yüzünden Nur'un bu adımlarına engel olamamaktadır. Aytül'ün sözünü dinleyen İclal, mağdur kadını oynamakta ve sadece Mert'i Nur'un üzerine salmakla yetinmektedir.

Nur yeni evine taşınırken yanına halası ve eniştesini de alır. Elmas ise annesini mutlu edeceğini düşünerek Emin’e kendini affettirmek istemektedir. Bunun için harekete geçer. Nur’un şirketteki varlığı Yiğit için çok rahatsız edici olsa da yine de onu görmek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Babasının yıllar sonra karşısına çıkması Yiğit için kötü bir sürprizdir. Ancak onu büyük bir şok beklemektedir.

ASLA VAZGEÇMEM OYUNCU KADROSU

Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 39. yeni bölümü 25 Şubat Perşembe akşamı Fox TV'de!

BAKMADAN GEÇME!