Aşkta ikinci fırsat

Güncelleme Tarihi:

Aşkta ikinci fırsat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2006 00:00

Aşkta hayal kırıklığına uğrayan ünlülerin daha sonraki ilişkilerinde aynı mutluluğu yaşayamadıkları düşünülür. Ancak bu kaideyi bozanlar da var.

Acılar geride kaldı

Geçmişte Kalan: Halle Berry, üç yıl evli kaldığı Eric Benet’ten ayrıldığı zaman yaşadığı acıyla kalbinin kapılarını aşka kapadığını söylemişti.

Mutlu Son: Halle Berry’nin, altı aydan beri mutluluktan etekleri zil çalıyor. 39 yaşındaki oyuncu, Versace Modaevi’nin mankenlerinden Gabriel Aubry ile aşkta ikinci fırsatı yakaladı.

Mutluluğu anavatanında buldu

Geçmişte Kalan: Nicole Kidman için Tom Cruise hayatının tek erkeğiydi.

Mutlu Son: 2001’deki ayrılığın ardından Nicole Kidman, Avustralya’da country şarkıcısı sevgilisi Keith Urban ile evlendi. Ve şimdi çok mutlu.


Her şey bir telefonla başladı

Geçmişte Kalan: Jenny McCarthy, John Asher ile evliliğini şiddetli geçimsizlik nedeniyle noktalanmıştı.

Mutlu Son: Her şey bir telefon konuşmasıyla başladı. Jim Carrey, geçtiğimiz aralık ayında McCarthy’yi telefonla aradı. Böylece seksi oyuncunun hayatında yeni bir dönem başlamış oldu.

Ve diğerleri

Heidi Klum, Formula 1 yarışlarının patronu Flavio Briatore ile büyük bir aşk yaşıyordu. Ünlü manken hamile kalınca, zengin sevgilisi onu terk etti. Dahası dünyaya gelen kızının da babası olmadığını söyledi. Heidi Klum, şimdi kızı Leni ve sevgilisi Seal ile çok mutlu. Ben Affleck ile nişanlanan Jennifer Lopez, bu beraberliği noktaladıktan sonra erkeklere güveninin kalmadığını söylemişti. Ancak geçtiğimiz ocak ayının son haftasında Marc Anthony ile yemeğe çıktı. Ve böylece yıldızın hayatında yeni bir dönem başladı. Jennifer Aniston, ilk eşi Brad Pitt’in kendisini terk etmesini uzun süre kabullenememişti. Şimdilerde ise Vince Vaughn ile çok mutlu. Dahası yakında evlenecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!