Aşkın'ın zirve keyfi

Güncelleme Tarihi:

Aşkının zirve keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Haberci adlı beşinci albümüyle müzik listelerinde fırtına gibi esen Aşkın Nur Yengi, zirveye oturmanın keyfini geçen hafta Çeşme'de sevgilisi Mete Topçuoğlu'yla birlikte çıkardı. Son günlerde konserleri ve ‘‘Yabani’’ adlı klibinin çekimleri nedeniyle bir hayli yorulan Aşkın, tatil için gittiği Çeşme'de doğum gününü de kutladı. Altın Yunus Tatil Köyü'nde dört gün kalan sanatçı, bu arada bol bol güneşlenerek yorgunluğunu attı ve enerji depoladı.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Mete Topçuoğlu'ya birlikte olan genç yıldız, çok mutlu görünüyor. Aşkın Nur Yengi, ‘‘Dedikodulardan uzak, güzel bir birlikteliğimiz var ve birbirimizi çok seviyoruz. Kimsenin bu ilişkiyi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ diye konuşuyor.

Aşkın, son albümünde herkesin ısrarla üzerinde durduğu özelliğin ‘‘sesinde ve yorumunda olmadığını’’ belirtiyor. Genç sanatçı, ‘‘Aslında bu sound farkı. Çünkü ben bugüne kadar yorumumda hep en iyisini ortaya koydum. Bu albümde sound'lar biraz daha güçlü. Biraz daha rock var ve akustik çok kuvvetli’’ diyor. Haberci'de İskender Paydaş ile çalışan sanatçı, albümün müzik lezzetinin buradan geldiğine inanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!