Aşkın yaşı yok

Güncelleme Tarihi:

Aşkın yaşı yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Kadınların kendilerinden yaşça küçük erkekleri sevgili seçmeleri genelde eleştiri konusu olmuştur. Bu durum ünlülerin dünyası için de geçerli. Ancak mutluluk her şeyden önce geliyor. Hollywood’da birçok kadın yıldız mutluluğu yaş farkında buluyor.

Hangisi daha yaşlı

İlk bakışta Susan Sarandon ve Tim Robbins arasında yaş farkı yok gibi gözüküyor. Ancak gerçekte durum çok farklı. İki ünlü oyuncu arasında tam 12 yaş fark var. 60 yaşındaki Susan Sarandon ile 47 yaşındaki Tim Robbins’in 1988 yılında Bull Durham filminin çekimlerinde başlayan aşkları, iki çocuklu mutlu bir aile olarak devam ediyor. Sarandon yaş farkı için; "Yaş farkı hayatımıza daha çok renk katıyor" diyor.

Yaş farkı 15

Geçtiğimiz ay Kahraman Sadıkoğlu’un davetlisi olarak tatillerini ülkemizde geçiren Demi Moore (43) ile Ashton Kutcher (28) arasındaki yaş farkı tam 15 yıl.

Eski eşi Bruce Wills’in de hazır bulunduğu törenle dünya evine giren üç çocuk annesi Demi Moore, ilerlemiş yaşına rağmen dördüncü çocuğuna hamile kalmak istediğini açıklamıştı. Ünlü çift şu sıralar günlerini doğum uzmanlarının yanında geçiriyorlar.

Evliliği Oscar’a  tercih ediyor

Desprate Housewives’ın seksi oyuncusu Eva Longoria (31) ile NBA yıldızı sevgilisi Tony Parker’ın (24) aralarında yedi yaş fark var. Ancak her ikisi de evlilik planları yapıyorlar. 2003 yılında oyuncu Tyler Christopher’dan boşanan Eva Longoria "Şov bittiğinde Teksas’a yerleşip Tony’den en azından dört çocuk sahibi olacağım. Mutlu bir evliliği Oscar’a tercih ederim" diyor.

Olgunlaştılar

Seksi oyuncu Cameron Diaz’ın (33) boş vakitleri artık NBA maçları izlemek ve sörf yapmakla geçiyor. Bunun tek bir nedeni var o da; 2003 yılında tanıştığı sevgilisi pop yıldızı Justin Timberlake (25). Diğer ünlüler gibi evlilik hayalleri kuran Diaz "Annem ve babam 34 yıldır evliler. Tıpkı onlar gibi ben de uzun süren bir evlilik yaşamak istiyorum" diyor. Timberlake ise Diaz ile olgunlaştığını belirtiyor.

Sonunda mutluluğu buldu

Oscar’lı ünlü oyuncu Halle Berry, beysbol oyuncusu David Justice ve aktör Eric Benet ile geçirdiği iki fırtınalı evliliğin ardından mutluluğa 40 yaşında ulaştı. Hem de kendisinden 10 yaş küçük bir sevgiliyle. 30 yaşındaki Kanadalı manken sevgilisi Gabriel Aubry ile evlilik planları yapan başarılı oyuncu; "Aşkın, kariyerden daha önemli olduğunu en sonunda anladım. Hayatımı bundan sonra evliliğim ve çocuklarımla dolduracağım" diyor.

Dedikodulara inat

Ünlü manken Kate Moss (32), şarkıcı sevgilisi Pete Doherty (27) ile geçtiğimiz yıl kokain kullanırken papaparazzilere yakalanınca kariyeri tehlikeye girmişti. Ancak ikili bu kötü günleri çabuk atlattı. Aralarında beş yaş fark olan sevgililer, haklarında çıkan tüm ayrılık dedikodularına rağmen birlikteliklerini sürdürüyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!