Aşk Yeniden 40. yeni bölüm nefesleri kesecek! - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 40. yeni bölüm nefesleri kesecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 16:23

İzleyicilerin severek takip ettiği ekranların romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 40. Bölüm fragmanı yayınlandı! Peki merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Zeynep ve Fatih’i bekleyen sürpriz ne? İşte; Aşk Yeniden yeni bölümü ile ilgili merak edilenler ve geçen haftanın özeti!

Haberin Devamı

Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk Yeniden dizisinin merakla beklenen 40. yeni bölüm fragmanı seyircisi ile buluştu. İşte Aşk Yeniden 40. yeni bölüm fragmanı ve detayları…

Ekranların romantik komedi türünün en başarılı örneklerinden biri olan Aşk Yeniden’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor! Gerek oyuncu kadrosu gerek eğlenceli senaryosu ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Yeniden yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacak? Ve bizleri hangi sürprizlerin beklediğini merak ediyorsanız Aşk Yeniden 40. Bölüm fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

AŞK YENİDEN 40. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Haberin Devamı

Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Aşk Yeniden’in bu akşam ki bölümünde şoke eden olaylar yaşanıyor. Zeynep ve Fatih bir araya gelmek için yine bir plan peşinde.

Vahit'in suçlaması yüzünden Meryem, Zeynep, Fatih ve Orhan içeri tıkılır. Şevket ise ailesini Vahit'ten koruyabilmek için polislerden kaçmayı başarır. Kanunen bir kaçak olan Şevket, hem polislerden kaçmak hem de Vahit’i yakalamak zorundadır. Zeynep ve Fatih, bir süre Şevket'i saklasalar da Şevket başını belaya sokmadan duramaz.

AŞK YENİDEN 40. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Diğer yandan Birol da Meryem'in talimatıyla dışarıdakileri korumaktadır. Başta Zeynep ve Fatih olmak üzere, Darbeli Haydar ve Fehmi dahil herkes, Şevket'in saklanması ve polise yakalanmaması için elinden geleni yapar. Ancak durum hiç de sanıldığı gibi değildir. Hem Zeynep ve Fatih’in hem de Şevket'in, yerini bilen başka biri vardır.

Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümü 2 Şubat Ocak Salı akşamı saat 20:00’da ekranlarda olacak. Sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!