Aşk herkesin

Güncelleme Tarihi:

Aşk herkesin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 02:00

Zuhal Olcay, albümünün Aşkın Nur Yengi'nin albümüyle benzer isimler taşımasını 'tesadüf' olarak yorumladı

ZUHAL OLCAY FOTOĞRAFLARI

Olcay, "Aşk aşktır. Böyle bir tesadüf olabilir, çünkü aşk herkesin" dedi.

Aşk herkesin
Zuhal Olcay, yakın zamanda piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni albümüne "Aşk'ın Halleri" adını verdi. Ancak seçtiği bu isim, müzik dünyasında bomba etkisi yarattı. Çünkü, Olcay'ın eşi Haluk Bilginer'den boşanmasına yol açan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin geçtiğimiz yıl çıkardığı albümün adı da "Aşk'ın Şarkıları"ydı.
Haberin Devamı

Albüm isimleri arasındaki benzerliğin sadece tesadüf olduğunu söyleyen Zuhal Olcay, "Bülent Ortaçgil, albümün isim babasıdır. Tesadüf olabilir. Bülent Ortaçgil bunu uygun gördü ve hepimiz çok sevdik bu ismi. İçinde aşk olan bir albüm hazırladık. 'Aşk’ın yazıları benziyor' diye yazılabilir çizilebilir, ama aşk aşktır. Böyle bir tesadüf olabilir, çünkü aşk herkesin" diye konuştu.

Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer 1992’de Londra’da evlenmiş, ancak Bilginer bir dizide birlikte rol aldığı kendisinden 17 yaş küçük Aşkın Nur Yengi ile yasak aşk yaşamıştı. Bu aşkın ortaya çıkması, Olcay ile Bilginer evliliğinin 2004 yılında sona ermesine neden oldu. Bilginer, bir yıl sonra Aşkın Nur Yengi ile evlendi. Çiftin bir de Nazlı adını verdikleri kızları oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!