Asena Atalay’ın ilginç videosu olay yarattı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay’ın ilginç videosu olay yarattı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 10:46

Caner Erkin ile tek celsede boşanan Asena Atalay’ın Instagram’da paylaştığı bir video olay yarattı. Hayranları Atalay’a “Sen uçmuşsun durumun parlak değil.” ve “Depresyon belirtileri” gibi yorumlarda bulundular. Asena Atalay'ın Instagram'da paylaştığı video haberimizde...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'li futbolcu Caner Erkin ile geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan Asena Atalay, Instagram hesabından ilginç bir video paylaştı. Boşandığı günden bu yana her yaptığı ile olay olan ünlü sosyetik Atalay, Instagram hesabında paylaştığı videosu ile şaşırttı.

Asena Atalay'ın hayranları, onun “Allah nazarlardan saklasın beni yaa” notu ile paylaştığı bu videosu karşısında şaşırarak, “Depresyon belirtiler”, “Sen uçmuşsun durumun parlak değil.” gibi yorumlarda bulundular.

ASENA ATALAY'IN INSTAGRAM HESABINDA PAYLAŞTIĞI VİDEO

 

Hahggg tüggg Allah nazardan saklasın beni ya. (Nazar boncuuğğ emojisi)

🍁 Asena A. (@asena_atalay) tarafından paylaşılan bir video ()

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen, Antalya'lı ve varlıklı, turizmci bir ailenin kızıdır. Kendi otelleri var. Lise eğitimini Denizli'de tamamladı. Ardından eğitim için İspanya'ya gitti. Burada 2,5 yıl eğitim aldıktan sonra Türkiye'ye döndü ve Ankara Bilkent Üniversitesi'nde İşletme Bölümü okumaya başladı. Evlenince İstanbul'a geldi ve Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı. Futbolcu Caner Erkin ile evlendi ve geçtiğimiz haftalarda boşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!